‘İmralı görüşmelerinin içeriği nedir?’

ibrahim gül94
MHP İlçe Başkanı İbrahim Gül yaptığı yazılı açıklamada, “İmralı ile görüşmelerin medyaya nasıl sızdırıldığını araştıran başbakan görüşmelerin içeriği ile ilgili bir açıklama yapamamıştır” dedi. Başkan Gül açıklamasında “Bir zamanlar İmralı ile görüştüğünü iddia eden muhalefeti, müfteri ilan eden başbakan, daha sonra görülmeleri itiraf etmiş, görüşmeleri barışa giden süreç olarak değerlendirmiştir” diyerek, şöyle konuştu:
“Halbuki basına sızan İmralı tutanaklarında karşılıklı bir pazarlık ve Türkiye’nin birlikte yönetilmesi gibi sonuçları çok vahim bir tablo ortaya çıkmıştır. AKP İktidarının terör ve terörist gibi bir kavramları kalmamıştır. AKP Müttefikleri ile işbirliğine girerek Türk Milletini aşağılayan Türk kelimesini ortadan kaldıracak girişimlere başlamıştır.”

8 MART KADINLAR GÜNÜ KUTLU OLSUN
MHP İskenderun İlçe Başkanı İbrahim Gül açıklamasının devamında, 8 Mart Kadınlar Günü dolayısıyla şu ifadelere yer verdi:
“Dünyadaki her bir bireyin var olmasının temelini oluşturan, Her insana hayatından bir parça veren Kadınlarımızın Kadınlar gününü kutlarım. Kadın bir Anne’dir, Bir kız Kardeş, bir eş veya bir kız çocuğudur. Hayatın her kademesinde vardır. Bu nedenle daha aktif bir alanda, saygın, kişiliği korunmuş, Fiziki yapısından dolayı şiddete maruz kalmamış Kadınlar için toplum bilinci oluşturulmalıdır. Bu önemli günde “Terör örgütlerinin” istismarına karşı uyanık olmak ve kadınlar üzerinden provakosyona karşı uyanık olmak gereklidir.”

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.