MİLLETVEKİLİ TÜRKOĞLU’NDAN DÖRTYOL SANAYİ SİTESİNE ZİYARET

milletvekili türkoglu
AK Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu, Dörtyol Sanayi Sitesi’ne çıkartma yaptı.
AK Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu, geçtiğimiz hafta Hatay İli’nin Dörtyol İlçesi’nde düzenlediği Dörtyol Halk Pazarı ve Dörtyol Hal ziyaretlerinin ardından, bu hafta da Dörtyol Sanayi Sitesi esnafını ziyaret etti.
Milletvekili Türkoğlu’nun Dörtyol Sanayi Sitesi’ne gerçekleştirdiği ziyarete, AK Parti Dörtyol İlçe Başkanı Av. Abdullah Arıcan’ın yanı sıra; AK Parti 22. Dönem Hatay Milletvekili İsmail Soylu, AK Parti Hatay İl İkinci Başkanı Bilgehan Aksoy, Yeşilköy Belediye Başkanı Fatma Görgen Selimoğlu, Altınçağ Belediye Başkanı Yaşar Düz, Hatay İl Genel Meclis Üyesi Hasan Uzun, Kuzuculu’nun önceki dönem belediye başkanı Alper Soylu, Dörtyol Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Başkanı Ali Gün, Dörtyol Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ahmet Bölükbaşı, Dörtyol Sanayi Sitesi Başkanı Şehri Macit ve bazı partililer eşlik etti.
Milletvekili Türkoğlu, Dörtyol Sanayi Sitesi Başkanı Şehri Macit tarafından Dörtyol Sanayi Lokantası’nda tertip edilen kahvaltıda, sanayi esnafı ile uzun süre sohbet etti. Kahvaltı esnasında ilk sözü alan Dörtyol Sanayi Sitesi Başkanı Şehri Macit, Türkoğlu’nun Dörtyol Sanayi Sitesi’ne gerçekleştirdiği ziyaretinden dolayı memnun olduklarını ifade etti. Türkoğlu da kahvaltıda yaptığı konuşmada helal kazancın bereketinin el emeği, göz nuru ve alın terinin işe karışması ile sağlandığını belirterek, Dörtyol Sanayi Sitesi’nde üretilen her mal ve malzemenin Türk ekonomisine katma değer sunduğunu ifade etti. Türkoğlu, bacası tüten büyük sanayi kuruluşlarına yedek parça üreten küçük sanayi sitelerinin büyük fabrikaların mütemmim cüzlerini oluşturduklarına vurgu yaptığı konuşmasında; “Küçük sanayi esnafının kalkınması, büyük sanayinin yolunun açılması anlamına gelmektedir” dedi. Dörtyol Sanayi Sitesi Başkanı Şehri Macit, sitenin kapasitesinin dolması nedeniyle yeni bir site alanına ihtiyacı olduklarını belirterek, bu konuda Türkoğlu’ndan destek istedi. Türkoğlu da sanayi sitesinin hemen yan tarafında bulunan 70-80 dönümlük hazine arazisinin Dörtyol Sanayi Sitesi’ne dâhil edilmesi için bir çalışma başlatacaklarını kaydetti.
Dörtyol Sanayi Sitesi Başkanı Şehri Macit’in refakat ettiği Türkoğlu ve beraberindeki heyetin gerçekleştirdiği ziyarette, Dörtyol Sanayi Sitesi’nde bulunan toplam 246 esnaf gezildi. Sanayi esnafı ile tek tek tokalaşıp esnafa hayırlı kazançlar dileyen Türkoğlu, esnafların sorun ve talepleri hakkında da bilgi aldı. Türkoğlu, sanayi esnafının talepleri için üstlerine düşen her türlü desteği sunacaklarını ve sanayi esnafının her zaman yanında olduklarını ifade etti.

SEÇİMDEN SEÇİME HATIR SORAN SİYASETÇİLERDEN DEĞİLİZ
Türkoğlu esnaf ziyaretlerinde “Bizler AK Parti teşkilatı ve şahsım olarak vatandaşın hal ve hatırını seçimden seçime soran siyasetçilerden değiliz. Her an ve her fırsatta vatandaşlarımızla birlikte olmayı, onların sorunlarına çözüm bulmaya çalışmayı kendimize bir ibadet hükmü saymaktayız” dedi. Dörtyol Sanayi Sitesi’nin hemen yanından geçmekte olan Kurudere üzerinde de incelemeler yapan Türkoğlu, 2013 yılı programına Kurudere’nin ıslahının da alındığının müjdesini verdi. Türkoğlu Dörtyol Sanayi Sitesi esnafına gerçekleştirdikleri ziyaret esnasında kendilerine eşlik eden Dörtyol Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Başkanı Ali Gün ile Dörtyol Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ahmet Bölükbaşı’na da teşekkür etti.
Dörtyol Sanayi Sitesi esnafı da Türkoğlu’nun bu ziyaretlerinden ötürü mutluluk duyduklarını belirterek, sorunlarını anlatmanın ve kendileriyle birebir ilgilenilmesinin memnuniyet verici olduğunu ifade ettiler.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.