Haydi herkes İskenderunspor maçına!

iskenderunspor
Spor Toto 3.ligde mücadele eden İskenderunspor 1967, Çarşamba (Bugün) günü saat 13.30’da oynayacağı Batman maçı öncesinde son hazırlıklarını yan sahada gerçekleştirdi.
Teknik Direktör Durmuş Ali Çolak’ın nezaretindeki antrenmanda, takım çift kale maç yaparken, tüm oyuncular antrenmanda yer aldı. İki gurup halinde gerçekleştirilen çift kale maçta futbolcularla tek tek ilgilenen ve yapılması gerekenleri oyunu durdurarak hatırlatan Teknik Direktör Çolak, oyunculara bu karşılaşmada üç puan için her konuda taktik verdi.
Ligde olmak ya da olmamak adına oldukça önemli bir maça çıkacak olan turuncu-mavili ekip kendi evinde oynayacağı bu maçın son provasını yaptı. Takım halinde Batman maçının galibiyetine kilitlenen teknik heyet ve futbolcular bu karşılaşmanın mutlaka kazanılması konusunda fikir birliğine vardılar. Yapılan çift kaleye tüm oyuncular katılırken, sakat olan İsmail Şapkalı ise düz koşu yaptı. Her gerçekleştirilen çift kale maçında sıkça oyunu durduran Çolak, futbolcunun nerede durmasına kadar ince detayları onlara anlattı.
Yarın oynanacak olan Maça tüm İskenderun halkını davet eden İskenderunspor Teknik Direktörü Durmuş Ali Çolak, “Bu maç bizim için hayati öneme sahip. Hepimizin şimdilik birlik içerisinde olmamız gerekiyor. Oynayacağımız bu maça taraftarlarımızı davet ediyoruz Maç taraftarlarımızla kazanılır” diye konuştu. Bu maçı kazanacak güçte olduklarını belirten Çolak, “Bu maçı alırsak kendimize geliriz. İnşallah bu takımı ligde tutacağız onun için çabalıyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.

YÖNETİMDEN ÇAĞRI!
İskenderunspor’un bugün ve hayati önem taşıyan Batman Petrolspor maçına tüm taraftarlar davet edildi. Tüm kent birlik içinde ligde kalma umutlarını hala koruyan İskenderunspor’un kendi evinde oynayacağı bu karşılaşmaya kilitlendi. Öte yandan taraftarların ve amigoların da stadı hınca hınç doldurmak için yoğun uğraş verdikleri gözlendi.
Kentimizin takımı için oldukça önemli olan bu maça tüm taraftarların gelmesi ve takıma destek vermeleri beklenirken, futbolcuların da bu maçı alacakları ve lige yeniden tutunacakları öğrenildi. Turuncu mavili yönetim bugün saat 13:30’da Beş Temmuz Stadı’nda oynanacak karşılaşmaya mülki amirleri, siyasi parti yöneticilerini, belediye meclis üyelerini, esnaflarını ve İskenderun halkını davet etti.

Önceki İçerikTürkiye liglerinin namağlup ve en az gol yiyen takımı Payas Belediyespor
Sonraki İçerikBaşbakan İskenderun’a gelecek!
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.