CHP Gençlik Kolları Üçgüllük’te gençlerle buluştu

chp genclik12
CHP İskenderun Gençlik Kolu Başkanı Mehmet Yeşilmen ve beraberindeki CHP İskenderun Gençlik Kolları yönetimi, Üçgüllük Beldesi’nde gençlerle bir araya gelerek fikir alışverişinde bulundu. Gençlerle bir süre sohbet ettikten sonra civarda bulunan kahveleri dolaşarak vatandaşlarla bir araya gelen CHP İskenderun Gençlik Kolları burada güncel konulara değindiler.
Toplantıya gençlik kolları yanı sıra İskenderun İlçe yöneticileri Recai Devrim, Nihat Duman ve Üçgüllük Belediye Başkanı Bedi Palta da katıldı. CHP İskenderun Gençlik Kolu Başkanı Mehmet Yeşilmen konuşmasında şu ifadelere yer verdi;
“Üçgüllük sosyal demokrat ve CHP’nin oy deposuna sahip misafirperver beldelerimizden biridir. Bu güzel tablonun bu seçimde Türkiye genelinde olmasını temenni ediyorum ve inanıyorum. Başta biz gençlik kollarına ve siz gençlere çok büyük sorumluluk ve görevler düşüyor. Gençler olmadan iktidar olunmaz. Bu sancılı süreçte evde değil sokaklarda siyaset yapmalıyız. Apolitik olma yerine biraz daha duyarlı olmak gerekir” şeklinde konuştu.

Önceki İçerikEmlaktan Topluma Varmak
Sonraki İçerik“Depremler dünyamızın kaçınılmaz bir gerçeğidir”
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.