PAYAS BELEDİYESPOR GOL OLDU YAĞDI: 6-0

payasspor84
Bölgesel Amatör Ligi 4. grubunda mücadele eden Hatay temsilcisi Payas Belediyespor 1975, Elazığ il özel idare sahasında yapılan müsabakada Yurtbaşı Belediyespor’u her iki yarıda atılan gollerle 6-0 mağlup etti.
Kalabalık seyirci topluluğunun izlediği karşılaşmada Payas Belediye Spor 1975’e deplasmanda üç puan kazandıran golleri 57, 85 ve 90+2 dakikalarda Haşim, 3. dakikada Yakup, 25. dakikada Ali Kurt ile 67. dakikada Ekim Can attı.
Payas Belediyespor 1975 elde ettiği üç puanın ardından puanını 50’ye çıkartarak Bölgesel Amatör lig 4. Grubu’nda liderliğini sürdürdü.

GELECEK MAÇLARI DA DÜŞÜNDÜK
Payas BelediyeSpor 1975 Teknik Direktörü Ender Traş yaptığı açıklamada, ‘’Düşme hattında bulunan Yurtbaşı Belediyesporlu futbolcular, erken attığımız  gollerin ardından dirençleri kırılırken, biz ise saha üstünlüğünü elimize geçirdik. İkinci yarıda ise iyi futbolcumuzu güzel gollerle de sürdürürerek, sahadan farklı  galibiyetle ayrılmamız bizleri mutlu etmiştir. Bu maç geride kalmıştır. Önümüzde 8 önemli maçımız var. Camia  olarak bu maçlara odaklanmamız gerekmektedir. Elde ettiğimiz galibiyetten dolayı teknik heyet adına tüm futbolcularımızı tebrik ediyoruz‘’ dedi. 

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.