‘Siz hayal edin, biz yapalım!’

payas kitap81
Payas Belediyesi, üniversite sınavına girecek olan öğrencilere konu anlatımlı soru bankası kitabı dağıttı. Payas Belediyesi, üniversiteye hazırlanan gençlere omuz veriyor. Her yıl düzenli olarak üniversite sınavına hazırlanan öğrencilere destek olmak amacıyla özel olarak hazırlanmış konu anlatımlı soru bankası kitapları, Payas Belediye Başkanı Bekir Altan tarafından dağıtıldı. Payas Lisesi ve Meslek Lisesi’nde yapılan törenle öğrencilere kitapları teslim edildi.

‘BAŞKANIMIZ HER ZAMAN YANIMIZDA’
Programda Payas Lisesi okul müdürü Hanifi Şimşek, “Bizler çok şanslı bireyleriz. Şehrimizde eğitime tüm imkanları ile destek olan bir başkanımız var. Kendisine iletilen en ufak sorunu bile önemseyip anında çözüyor. Okullarımızın, öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin eğitim adına tüm ihtiyaçlarını karşılamaktadır. Başkanımıza eğitim camiası adına minnettarız. Desteklerinden dolayı teşekkür ederim” dedi.
Kitap dağıtımında söz alan Payas Belediye Başkanı Bekir Altan; “Amacımız Payas’ın eğitim ve kültür seviyesini yükseltmektir. Bu kapsamda eğitim adına şehrimizde ne tür ihtiyaç varsa karşılamak bizim görevimiz. Öğretmenlerimiz kaynak kitap noktasında öğrencilerimizin sorun yaşadığını belirtince, ekibimizle oturduk bu şekilde bir çalışma yaptık” diye konuştu.

BAŞARILI OLAN ÖĞRENCİYE ARABA!
Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, konuşmasının devamında, “Sınava girecek öğrencilerimize hazırlanmaları yönüne kaynak olarak destek sunuyoruz. Bir de onları psikolojik olarak sınava hazırlamak için sınav sonucunda başarılarını ödüllendireceğiz. Üniversite sınavında Türkiye genelinde ilk 100’e girecek olan öğrencilerimize sıfır kilometre araba hediye edeceğiz. Siz hayal edin biz yapalım! Öğrenci ve öğretmenlerimiz için tüm imkanlarımızı seferber ettik. Yeter ki, siz eğitim adına çalışın, başarılı olun” ifadelerini kullandı.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.