İskenderunspor, Gebze galibiyetiyle ‘çıkış’ yapacak!

iskspor antrenman92
İskenderunspor’da yönetim seferberlik başlattı. Pazar günü Ligin son sırasında olan Gebze ile deplasmanda karşılaşacak olan İskenderunspor, günü çift antrenmanla sürdürüyor.
Teknik Direktör Ali Gülmez gözetiminde gerçekleştirilen kondisyon çalışmasına İskenderunspor İkinci Başkanı Müfit Tennioğlu, yönetim kurulu üyeleri Levent Yılmaz, Sait Deniz, Ahmet Öz katıldı ve burada hem teknik heyete hem de futbolculara moral ve destek verdiler.
Futbolcular güç ağırlıklı çalışmasını sürdürürken, teknik heyet de bu maçtan mutlaka galip gelineceğini açıkladı.
İskenderunspor teknik direktörü Ali Gülmez, İskenderunspor olarak günde çift antrenman yapıyoruz futbolcu arkadaşlarımız da bu maçı almak için ellerinden geleni yapacaklar ve herkes üzerine düşeni fazlasıyla yapacaktır. Takımın Aydın karşısındaki oyunu herkes gördü bu futbol anlayışıyla oyunumuzu sürdüreceğiz. Ve Gebze maçından mutlaka galip gelerek takımımızın üç puanla buluşmasını sağlayacağız ve alacağımız bu galibiyeti de İskenderun halkına armağan edeceğiz açıklamasını yaptı.
Antrenmanı izlemeye gelen Yönetim Kurulu üyeleri takıma her türlü destek verdiklerini açıklarken, İkinci Başkan Müfit Tennioğlu, yaptığı açıklamada “Takımın antrenmanını izlemeye geldik, şu anda galibiyete önemli ölçüde ihtiyacımız var, bu nedenle yönetim kurulu olarak takımımıza ve teknik heyetimize destek vermek için buraya geldik. Bu hafta oynayacağımız maça yönetim kurulu üyeleri olarak bizlerde gideceğiz ve takımın oradan üç puanla döneceğine inanıyoruz” açıklamasını yaptı.
Yapılan antrenmanın arından ise futbolcularla saha içerisinde mini bir toplantı yapan Yönetim Kurulu üyeleri, futbolculara güven duyduklarını söyleyip, “Bu konuda artık başarılarını gösterme zamanı gelmiştir. Sizlerin kalitesi bu değil. Daha iyi yerlerde olmamız için mutlaka galip gelmeniz gerekiyor. Sizlerin bu maçtan üç puanla döneceğinize inanıyoruz” açıklamasını yaptılar.
Yönetim kurulu üyesi Levent Yılmaz da kısa bir konuşma yaparak, “Burada sizlerin arkanızda olduğumu göstermek için bulunuyoruz. Bu takımın kalitesi ortada. Elbette olumsuzlukları kimse kabullenmek istemez ama sizin oynadığınız bu oyunları görünce bu takımın burada olmasından üzüntü duyuyoruz. Ancak sizlerin bu hafta itibariyle alacağınız galibiyetlerle çıkışımızı sürdüreceğiz” diye konuştu.

Önceki İçerikYANGIN TAHLİYE TATBİKATI NEFES KESTİ
Sonraki İçerik‘Siz hayal edin, biz yapalım!’
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.