İnsan sevgiyle, devlet vergiyle ayakta durur

vergi dairesi başkanı igc (3)
Hatay Vergi Dairesi Başkanı Kazım Karaca, Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında dün İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret ederek basın mensuplarıyla bir araya geldi.
Başkan Karaca, İskenderun Akdeniz Vergi Dairesi Müdürü Yaşar Akşehir’i İGC Başkanı Şehmus Aslan, İGC yönetimi ve basın mensupları karşıladı. Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Hatay Vergi Dairesi Başkanı Kazım Karaca İGC Başkanı Şehmus Aslan’a tüm gazeteciler adına çiçek takdim etti.
Konuklarına tarihi İGC binasını gezdiren Başkan Aslan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Hatay’a yeni atanan Başkan Karaca’nın bilgili ve donanımlı bir kişiliğe sahip olduğunu belirten Başkan Aslan, Hatay’daki zaten düzenli ödenen verginin daha da üst seviyelere çıkacağına inandığını belirtti. Başkan Aslan, Vergi Haftası’nı kutlayarak, Başkan Karaca, şahsında tüm vergi çalışanlarına üstün başarılar diledi. Bir ülkenin iyi yönetilmesi ve devletin görevini yerine getirmesi için düzenli verginin şart olduğunu ifade eden Hatay Vergi Dairesi Başkanı Kazım Karaca, verginin kutsal olduğuna dikkati çekti. Vergi Dairesi Başkanlığı bulunan illerde Hatay’ın gelir sıralamasında 9. sırada olduğunu kaydeden Başkan Karaca, 2012 rakamlarına bakıldığında vergi toplamada % 80 artış olduğunu ifade etti. Gazetecilerin soruları üzerine sahte maliyeciler konusuna da değinen Hatay Vergi Dairesi Başkanı Kazım Karaca, Son günlerde, vergi mükelleflerini telefonla arayarak, kendilerini “Hatay Vergi Dairesi Başkanlığı Kontrolörü, Müfettişi” vb. şekilde tanıtan ve “özürlüler adına bağış topladığını” beyan ederek para toplayanlara kimsenin itibar etmemesini, durumu hemen güvenlik güçlerine haber vermelerini istedi.  

Önceki İçerikArca Kuru Temizleme teknolojiyle yarışıyor
Sonraki İçerikDoktorun kurduğu sinsi planı polis çözdü
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.