HATAY VERGİ DAİRESİ BAŞKANI KARACA’DAN BAŞKAN SAVAŞ’A ZİYARET

vergi baskan
Hatay Vergi Dairesi Başkanı Kazım Karaca ve beraberindeki heyet, 24.Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ı ziyaret etti.
Karaca ziyarette yaptığı konuşmada, “Verginin toplumun tüm kesimlerine benimsetilmesi ve vergiyi gönüllü olarak ödeme alışkanlığının arttırılması amacıyla her yıl şubat ayının son haftası “Vergi Haftası” olarak kutlanmaktadır. Hatay Vergi Dairesi Başkanlığı olarak, vergi haftası etkinlikleri ile bilgisi, sevgisi ve vergisi ile ülkemize katkı sağlayan ve topluma sunulan hizmetlerde payı olan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Ayrıca Vergi Haftası etkinliklerimize destek vermesinden ötürü Belediye Başkanımız Sayın Lütfü Savaş’a şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş, toplanan vergilerle ülke genelinde yapılan yatırımların gelişmişliğin en büyük göstergesi olduğunu belirtti.
Vergilendirilmiş kazancın kutsal olduğuna inanan bir millete sahip olduklarını vurgulayan Savaş, bu duyarlılığın en üst sevilere ulaştırılması gerektiğini kaydetti.
Ziyarette, Gelir Dairesi Grup Müdürleri Namık Orhan ve Ahmet Tecimen da hazır bulundu.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.