Mustafa Barış Çimen Anısına Kulaç Attılar

yüzme1
İskenderun bu yıl dördüncüsü düzenlenen geleneksel merhum yüzme antrenörü Mustafa Barış Çimen anısına Hatay’dan beş takımın katıldığı, 7-17 yaş arası 230 yüzücünün birincilik için kulaç attı yarışlar kıyasıya mücadeleye sahne oldu. Vali Zeki Şanal İskenderun Kapalı Yüzme Havuzunda gerçekleştirilen Mustafa Barış Çimen anısına geleneksel 4. Yüzme yarışlar yoğun ilgi gördü. FİN puan sistemine göre yapılan müsabakalarda takımlar her kategoriye dilediği kadar sporcu ile katılabildi.
İskenderun Yüzme İhtisas Kulübü Baş Antrenörü Murat Kaptanoğlu, dördüncüsü düzenlenen Mustafa Barış Çimen yüzme yarışına beş takımdan 230 sporcunun katılımının rekor düzeyde olduğunu belirterek “Bizler bu tür organizasyonları devam ettireceğiz. Sporcular ile velilerimizin çocukları bu spordan koparmamalarını bekliyoruz. Her ne kadar tesis olarak eksik olsak da, bizler çaba sarf ediyoruz, sizlerde destek olun” dedi.
7 ve 8 yaş grubu minik yüzücüler 25 metre,  9-17 yaş grubu yüzücüler ise 50 metre mesafede yarıştılar. Bu arada yarışmaya katılan beş takım 4×50 metre serbest bayrak bayan-erkekler ayrı ayrı mücadele verdi.
7-17 yaş grubunda yarışan yüzücüler birbirleriyle kıyasıya mücadele ederken, tribünlerde aileleri de müsabakaları büyük bir coşku ve heyecanla izledikleri gözlendi. Bu arada yarışma sonrasında dereceye giren yüzücülere törenle kupa ve madalyaları verildi.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.