‘Bir garip oyun’ sahnelendi

bir garip oyun3.
İskenderun Belediyesi Şehir Tiyatrosu oyuncuları tarafından, “Bir garip oyun” sahnelendi.
İskenderun Belediyesi Kültür Sarayı’nda ücretsiz sahnelenen oyunu, Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek ve eşi Dr.Ümran Civelek, belediye meclis üyeleri ve tiyatroseverler izledi. İskenderun Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne bağlı Şehir Tiyatrosu oyuncularının rol aldığı oyun iki perdeden oluştu.
Aşk, nefret, intikam ve adalet duygusunun anlatıldığı oyuna, tiyatroseverler büyük ilgi gösterdi.
Tüm biletleri tükenen ilk gösterimin bitiminde, oyuncular ayakta alkışlandı.
Oyuna, yaklaşık bir yıldır ve haftada altı gün çalışarak yoğun bir şekilde hazırlanan oyuncuların, performansı beğenildi.

‘İzlemeye değer müthiş bir oyun’
Oyuncuları eşi Dr.Ümran Civelek ile birlikte çiçek vererek kutlayan Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “Gerçekten hayatı burada yaşattılar. Ya hepimiz suçluyuz veya hepimiz suçsuzuz. Müthiş, izlemeye değer bir oyun. Oyuncularımız profesyonellere taş çıkardılar.” dedi. Müzik editörlüğünü Özer Yüksel, Tamer Aytan ve Sabit Güldüren’in üstlendiği oyunda, ses ve ışıkta ise Melek Tokuyan ve Sabit Güldüren görev yaptı.
Oyunda, İskenderun Belediyesi Şehir Tiyatrosu oyuncularından, Arzu Aydoğan, Gamze Çakmak, Gönül İriş, İbrahim Kırat, Nihan Kızılkaya, Özer Yüksel, Seyfettin Babat, Şule Ataman Sayın ve Tamer Aytan rol aldı.
Ülker Köksal’ın yazdığı, Özer Yüksel ve Tamer Aytan tarafından yönetilen “Bir garip oyun” adlı tiyatro oyunun diğer gösterimi 28 Şubat 2013 Perşembe günü saat: 19:30‘da sahnelenecek.
Ücretsiz izlenebilecek tiyatro oyun biletleri; Hürriyet Mah. Kadın Kültür Sanat ve Eğitim Merkezinden (Eski İnal Hastanesi) ve İskenderun Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nden temin edilebilecek. Daha detaylı bilgi, İskenderun Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü 0.326.6134990 Dahili: 357-221 ve Kadın Kültür Sanat ve Eğitim Merkezi’nin 0.326.6134231 telefonundan alınabilecek.

Önceki İçerikMustafa Barış Çimen Anısına Kulaç Attılar
Sonraki İçerikKaymakam Su: “KİSİAD ciddi çalışmalar yapıyor”
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.