Erzin’de Polis Kurallara Uymayan Sürücülere Göz Açtırmıyor

erzin polis
Erzin polisi, kurallara uymayan sürücülere fırsat vermiyor. İlçenin giriş çıkışları ve ilçe merkezinde uygulamalar yapan ekipler, yaptıkları kontrollerde hatalı görülen araç sürücülerine cezai işlem uyguluyor.
Erzin Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı polis ekipleri kentin çeşitli noktalarında uygulamalarını sürdürüyor. Belirlenen programa göre yapılan uygulamalar aynı anda birkaç noktada yapılıyor. Uygulamalarda asayiş, terör ve trafik ekipleri yer alıyor. İlçede araç trafiğinin yoğun olduğu bölgelerde kontrol noktaları oluşturan polis ekipleri, plakasız, tescilsiz ve ehliyetsiz motosiklet ile araç sürücüleri üzerinde denetim yapıyor.
Amacın ilçede emniyet kemeri ve kask kullanımını artırmak olduğunu belirten İlçe Emniyet Müdürü Murad Ardıç, “Sürücüleri emniyet kemeri takmaları ve araç seyir halinde iken cep telefonu kullanmamaları için uyarıyoruz. İlçemizde vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini korumak ve huzurlarını sağlamak için denetimlere devam ediyoruz. Tescilsiz araçlar ile çalıntı motosikletler üzerinde çalışma yapıyoruz. Araç ve motosikletleri ile gürültü yaparak vatandaşlarımızın huzurunu kaçıran sürücüleri yaptığımız bu denetimlerde tespit edip haklarında gerekli işlemleri uyguluyoruz. Vatandaşlarımızı bilinçlendirecek çalışmalarımız devam edecek” dedi.
Araç sürücüleri ve ailelere de uyarıda bulunan Ardıç, “Suçu önlemede ailelere büyük iş düşüyor. Araç kullanmaya yaşı tutmayan ve ehliyeti olmayan çocuklarına taşıtları kullandırtmasınlar. Bu konuda bizlere yardımcı olsunlar” ifadelerini kulandı.

Önceki İçerikBilmece bildirmece, yol üstünde kaydırmaca!


Sonraki İçerikBasın İlan Kurumu gazetelerin geleceğini konuştu
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.