Bakan Ergin, ““Gerekeni yapacağım!”

bakan ergin
Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Erzin’de yaşayan tapu mağduru vatandaşların sorununa el attı. İşadamı Tolgahan Güven’în konuyu anlattığı Bakan Ergin, ”Kimseyi sokağa atamayız. Haberim yoktu. Gerekeni yapacağım” dedi.
Erzin’in ilerleyen günlerde hizmetlerle tanışacağını vurgulayan Adalet Bakanı Ergin, ”ETSO başkan adaylığınız Erzin’imiz için inşallah hayırlara vesile olur. Erzin’in gelişmesi noktasında adım atmak gerçekten güzel bir davranış. İlerleyen zamanlarda Erzin’e güzel yatırımlar yapılacak. Erzin narenciyenin başkenti olduğu kadar sanayinin de başkentleri arasına girecek. Erzin’de büyük bir potansiyel var. Bunun işadamları tarafından da fark edilerek Erzin’e gelen yatırımların arttırılması gerekir” diye konuştu. İşadamlarına seslenen Bakan Ergin, ”Erzin’e yatırım yapmak için neden hala bekliyorlar?” diye sordu.
Erzin Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Başkanı olması halinde Erzin’in gerçek yatırımlarla tanışacağı sözünü veren İşadamı Tolgahan Güven, ”İnşallah kazanırız ve memleketimizin değişmez kaderini değiştirir, hizmetleri arttırır ve Erzin’i bölgede açık ara öne geçiririz. Geri planda kalmak istemiyoruz. Dostluklarımızı kullanarak Erzin’e dışarıdan işadamlarının yatırım yapması için her türlü desteği vereceğiz. Öncelikle ETSO’ya bir bina kazandırarak çalışma ortamını rahatlatacağız. Odamızı kurumsallaştıracağız. Erzin’e dışarıdan yatırımcı çekmemiz halinde kalkınamayız. Erzin mutlak surette dışarıdan yatırımcı getirmemiz gerekir. Bunun için tüm çalışmaları yapacağız. Erzin her şeyin en güzeline hak ediyor. Bizde ekibimizle birlikte Erzin’imizi layık olduğu yere getirmek için var gücümüzle çalışacağız. Erzin’in gelişmesi için önünde hiçbir engel yoktur. Yeter ki, el ele gönül gönüle verelim” ifadelerini kullandı.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.