İSGİAD’tan Hatay Vergi Dairesi Başkanı Karaca’ya ziyaret

vergi ziyaret2
İskenderun Genç İşadamları Derneği Başkanı Gökhan Gökten, görevine yeni atanan Hatay Vergi Dairesi Başkanı Kazım Karaca’ya nezaket ziyaretinde bulundular.
Karaca, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kurum ve kuruluşlarla her zaman işbirliği ve dayanışma içerisinde çalışmaktan memnuniyet duyacağını söyledi.
Karaca, Devletimizin kalkınması, vatandaşlarımızın daha kaliteli ve hızlı hizmet alabilmesi için Hatay Vergi Dairesi Başkanlığının çalışmalarına aralıksız devam etmekte olduğunu belirterek, ”Hatay Vergi Dairesi Başkanlığı’nın amacı, yetki alanı içinde bulunan ekonomik faaliyetleri ve gelişmeleri yakından takip ederek, bölge ekonomisine ve mükellef gruplarının beklentilerine dönük hizmetleri optimal sunmaktır” dedi.
Gökten ise vergi vermenin kutsal bir görev olduğunu belirterek,”Biz işadamları olarak ülkemizin ve ilimizin kalkınması için çalışmaktayız. Her birimiz ayrı ayrı sektörlerde istihdam yaratmaktayız. Sizlere ve tüm vergi dairesi personeline çalışmalarında başarılar diliyoruz” diye konuştu. Ziyarete İSGİAD yönetim kurulu üyeleri de katıldı.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.