Eminönü Balık Pişirim Evi hizmete girdi

baskan acilis50
İskenderun Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, Eminönü Balık Pişirim Evi’nin açılışına katıldı. Eminönü Balık Pişirim Evi’nin sahibi Zeki Karagöz, açılış töreninde yaptığı konuşmasında halkımıza hijyenik bir ortamda, taze balık pişirimi yapılarak hizmet verileceğini belirtti. İskenderun’da giriş katı balık pazarı üstü çok katlı otopark yapılacağını anlatan Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “İskenderun bir sahil kenti. Yapacağımız balık pazarıyla halkımızın balığa rahat ve kolay ulaşımı sağlanacak. Balıkçı esnafımız daha rahat ve modern bir ortamda balık satabilecek” dedi.
Atatürk Anıtı arkasında iskele yapımının sürdüğünü, sahilde Nikah Salonu’nun hizmete girdiğini, bir liman kenti olan İskenderun’un geleceğinin parlak olduğunu vurgulayan Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, İskenderun Limanı’nın Akdeniz’in en büyük limanı olma yolunda hızla ilerlediğini ifade etti. Balıkçılığın kent kültürünü yansıttığını belirten Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, işletmeci Zeki Karagöz’ü kutladı.
Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, işyerinin açılış kurdelesini esnaf ve belediye meclis üyesi Sabahattin Uygun ile birlikte kesti. Eminönü Balık Pişirim Evi, Savaş Mahallesi 98. Sokakta hizmete girdi.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.