Başkan Altan’dan Sıfır Model Araba Sözü!

bekir araba4
Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, okullarında başarılı olan öğrencileri bilgisayar ile ödüllendirildi. Başkan Altan, sürpriz ödülü açıklarken, salonda alkış tufanı koptu.. Belediye Başkanı Bekir Altan, bu yıldan itibaren üniversite sınavında Payas’taki okullardan ilk 100 kişi arasına girecek tüm öğrencilere sıfır model araba sözü verdi.
Payas Belediyesi 3 yıldır geleneksel hale getirdiği ‘başarıya ödül’ kampanyasının kapsamını genişletti. Payas’ta okuyup da, Fen Lisesi ve Sosyal Bilgiler Lisesi’ni kazanan öğrencilere Başkan Altan, ödül olarak dizüstü bilgisayarlar verdi.
Bu yıl kapsamlı olarak verilen, başarı ödüllerine öğretmenler kurulu tarafından seçilen başarılı öğrenciler de eklenerek, 16 öğrencimize ödülleri verildi.
Törende konuşan Payas Belediye Başkanı Bekir Altan; “Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin eğitimi ve başarısı için tüm imkanlarımızla onlara hizmet etmeye hazırız. Şehrimizde başarılı olan öğrencilerimize ödül olarak ve diğer öğrencilerimizi motive ve şevklendirmek için, dizüstü bilgisayar hediye ediyoruz. Yıllar önce verdiğimiz söz ile Payas’ta başarılı olan her öğrencimize bu ödülü vereceğiz demiştik. Artık bu geleneksel hale geldi. Başarıyı yakalayan evlatlarımız ödüllendiriliyor” dedi.

İLK 100’E ARABA SÖZÜ!
Başkan Altan konuşmasının devamında, “Bu yıldan itibaren üniversite sınavında Payas’ta bulunan okullardan ilk 100 kişi arasına girecek tüm öğrencilerimize sıfır model araba sözü veriyorum. Siz hayal edin biz yapalım. Siz başarın, biz destek olalım size. Şehrimizin tanıtımına, kültür ve eğitim seviyesine katkı sağlayan herkese minnet tararız. Bugün Fen ve Sosyal Bilgiler Lisesi’ni kazananlara destek oluyoruz, bunu çok zor şartlar yaşamamıza rağmen yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. Öğrencilerimizi, velilerini ve öğretmenlerini tebrik ediyorum. Bizlere yaşattıkları mutluluktan dolayı teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu. Törende öğrencilere bilgisayarları, Başkan Bekir Altan tarafından verildi.

SPORCULARA DA EV VE ARABA DESTEĞİ
Tören sonunda lisanslı bin 400 sporcudan biri olan Halterci Tolga Bakıcı’ya Minikler Türkiye Halter Şampiyonası’nda Türkiye Şampiyonu olmasından dolayı Başkan Altan tarafından ödül verildi. Payas Belediye Başkanı Bekir Altan yaptığı açıklamada, “Eğitimde olduğu gibi spor alanında da desteğimiz sonsuz. Geçtiğimiz yıllarda verdiğimiz sözü hatırlatmak istiyorum. Sporcularımızdan kim Avrupa ve Olimpiyat şampiyonu olur ise, onların bu başarısına bizde ev ve araba hediye ederek destek olacağız” dedi.
İşte ödül alan öğrenciler: Çağlalık Ortaokulu’ndan Halil Ücel, Şehit Çevik Ortaokulu’ndan Şule Tekir, Elif Edanur Geylan. Asım Gündüz İlkokulu’ndan Kübra Toprak, F.Altay Ortaokulu’ndan Hande Tunç, Selim Şahin İlkokulu’ndan Alaatin Berke Şahin, Mehmet Can Yarar, Furkan Karaöz. Mimar Sinan Ortaokulu’ndan Muhammet Yasak, Hamide Şule Çoban.
Nursan Anadolu Lisesi’nden: Veysel Kalender, Nur Sultan Kara, Okan Hanbay, Esma İlkme, Nasır Yalçın ve Hatice Yavuz.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.