ÖĞRENCLER, HAYDİ YARIŞMAYA!

vergi baskan
Hatay Vergi Dairesi Başkanlığı 25 Şubat 2013 – 03 Mart 2013 tarihleri arasında düzenlenecek olan 24. Vergi haftası etkinlikleri içerisinde ilkokul öğrencileri için (1.2.3.4 Sınıflar) Resim, Ortaokul Öğrencileri için (5.6.7.8 Sınıflar) Şiir, Lise ve dengi okul öğrencileri için Afiş ve Kompozisyon yarışmaları düzenlendi.
Hatay Vergi Dairesi Başkanlığı İl Milli Eğitim Müdürlüğünce ortaklaşa yapılan yarışmaların 81 ilde düzenlendiğini söyleyen Hatay Vergi Dairesi Başkanı Kâzım Karaca amaçlarını küçük büyük herkese vergi bilincini aşılamanın içerisinde olacaklarını yarışmalarda dereceye giren öğrencilerin Notebook, Dijital Fotoğraf Makinesi ve MP 4 Müzik Çalar armağan edeceklerini belirtti.
Ayrıntılı bilgilerin www.vergibilir.gov.tr’den alınacağında sözlerine ekleyen Hatay Vergi Dairesi Başkanı Kâzım Karaca “Bütün personelimize vergi haftasında ve her zaman çok büyük görevler düşecektir. Bu nedenle personellerimiz ve biz idareciler 7’den 77’ye verginin ne olduğunun nerelere harcandığını kısaca verginin ülke ekonomisindeki yerini anlatacağız” dedi.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.