THK İskenderun şubesinden sertifika töreni

thk44
THK İskenderun şubesi tarafından 28 Ocak-8 Şubat tarihleri arasında düzenlenen Yamaç Paraşütü Başlangıç Kursunda başarılı olanlara Sertifika töreni gerçekleştirildi. THK İskenderun Şubesi Binasında gerçekleştirilen Belge törenine Şube Başkanı Semir Bulut, İskenderun turizm Derneği Başkanı Sabahattin Uygun,ve yamaç paraşütü eğitimi alan öğrenciler katıldı.
Sertifika töreninin açılış konuşmasını yapan Yamaç Paraşütü Öğretim Pilotu Faruk Bozkurt, kurs hakkında bilgiler vererek, “Kursumuz yapılan 35 saatlik teorik eğitimden sonra yapılan yer çalışmaları ve Kurtlusoğuksu tepesinden dün yapılan 81 sorti uçuşla tamamlanmış bulunmaktadır. Öncelikle kursumuzda herhangi bir olay olmaması ve kursumuzu öğrencilerimizin de gayretleri ile emniyetli bir şekilde bitirmiş olmamız bu faaliyetin bizlerce en sevindirici tarafıdır” dedi.
Öğrenciler adına konuşma yapan Harun Taş ise, “Öncelikle bu kursun havacılık tarihinin satır aralarında eğitim ve havacılık hususunda yer almasını canı gönülden isterim. Kursumuz güzeldi. Kursta ekip olmanın mutluluğunu yaşadık ve ruhunu hissettik. Türk Hava Kurumu gibi disiplini ön planda tutan bir kuruluştan eğitim almaktan hepimiz için büyük bir şanstır” diye konuştu.
THK’nın amacının düzenlenen tüm kursları yaygınlaştırmak olduğunu ifade eden THK İskenderun Şube Başkanı Semir Bulut ise, “Düzenlediğimiz kursların başında Yamaç Paraşütü birinci sırada geliyor. Bildiğiniz gibi İskenderun dört mevsim Yamaç Paraşütü yapmaya el verişli bir kent ve biz bu yönden çok şanslıyız. Çünkü İskenderun, Arsuza kadar tam bir turizm kentidir” şeklinde konuştu.
İSTUDER olarak THK’ya tam destek verdiklerini belirten İSTUDER Yönetim Kurulu Başkanı Sabahattin Uygun da, kursa katılan tüm kursiyerlere başarılar diledi.
Yapılan konuşmaların ardından kursta başarılı olan 10 kursiyere başarı belgeleri, İSTUDER Yönetim Kurulu Başkanı Sabahattin Uygun, THK İskenderun Şube Başkanı Semir Bulut, Yamaç Paraşütü Öğretim Pilotu Faruk Bozkurt ve Yamaç Paraşütü Öğretim Pilotu Emrah Kaygusuz tarafından verildi.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.