“Okullarımıza her türlü destek veriliyor”

kaymakam lise1.
İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, İskenderun Belediye Başkan Vekili Ahmet Birsel Aktaş, İskenderun Emniyet Müdür Yardımcısı Yavuz Arısoy ve İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Muharrem Keleşoğlu, İskenderun Lisesi’ni ziyaret etti.
İskenderun Lisesi’nin genel durumu ve fiziki sorunlarının yerinde incelendiği ziyarette, İskenderun Lisesi Müdürü Ali Kuruca ve Okul Aile Birliği yönetimi de hazır bulundu.
İskenderun Lisesi’ni gezen Kaymakam Ali İhsan Su, Belediye Başkan Vekili Ahmet Birsel Aktaş, Emniyet Müdür Yardımcısı Yavuz Arısoy, ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Muharrem Keleşoğlu’na eşlik eden İskenderun Lisesi Müdürü Ali Kuruca ile Aile birliği yönetimi, okulun duvar, kaldırım, atıksu kanalının belediye tarafından yapıldığını, Envitec tarafından bahçede ve okul içinde geri dönüşüm kutuları yerleştirildiğini belirterek, okulun genel durumu ve sorunlarıyla ilgili bilgi verdiler.
İskenderun kaymakamı Ali İhsan Su, İskenderun’un simgesi durumundaki köklü ve saygın eğitim yuvası olan İskenderun Lisesi ile ilgili sorunların giderilmesi konusunda gereken desteği vereceklerini ifade etti.
İskenderun Belediyesi olarak her zaman eğitime önem verildiğini, okulların boya, bakım ve eksikliklerinin imkanlar ölçüsünde giderildiğini belirten Belediye Başkan Vekili Ahmet Birsel Aktaş, “Eğitim ve sağlığa çok önem veriyoruz. Çünkü eğitim ve sağlığa yapılan yatırım geleceğimize yapılan yatırımdır” dedi.
Kaymakam Ali İhsan Su, Belediye Başkan Vekili Ahmet Birsel Aktaş, Emniyet Müdür Yardımcısı Yavuz Arısoy, İlçe Milli Eğitim Müdürü Muharrem Keleşoğlu, İskenderun Lisesi Müdürü Ali Kuruca, İskenderun Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Selda Kuzu ve yönetim kurulu üyeleri Öğretmenler Odası’nda bir süre sohbet etti.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.