AYÖP’ten CHP’ye ziyaret

ayöp60
Uzun süredir ataması yapılamayan öğretmenler her yerde haklarını almak için mücadelesini sürdürüyor. Ataması Yapılmayan Öğretmenler Platformu (AYÖP) Hatay Temsilciliği, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İskenderun İlçe Teşkilatı’na ziyarette bulundu.
Ziyarette, AYÖP Hatay Temsilcisi Doğa Parlar, atanamayan öğretmenlerin sorunlarını dile getirerek, atanamayan öğretmenlerin sorunlarını önerge şeklinde meclise taşınmasını istedi.
Atanamayan öğretmenler konusunda her türlü mücadeleyi vereceklerini belirten CHP Hatay Milletvekili Hasan Akgöl ise, “Toplum önünde hükümetin yapmış olduğu yanlışları göstererek, yaşanan durumu gözler önüne zaten seriyoruz. Türkiye’de çok sayıda üniversite açılıyor. İnsanlar çocuğunu üniversiteye gönderirken, ekmeğinden kısıyor. Çocuk daha sonra üniversiteyi bitiriyor ve işsiz kalıyor. Madem öyle olacak, istihdam sağlayabileceğin kadar üniversiten olsun ki, işsiz birey kalmasın. Atanamayan öğretmenler ile ilgili ise Başbakan Erdoğan’ın bakış açısını izledik ve gördük. Yapmış olduğu açıklamalar, öğretmenleri rencide edici açıklamalardır. Erdoğan’ın burada amacı, sadece insanları kendisine bağlamaktır. Bu bağlamda bilinmeli ki, Atanamayan öğretmenler için CHP olarak gerekli mücadelemizi sonuna kadar vereceğiz” dedi.

Önceki İçerikBıçaklı sanık 5 yerine 19 yılla yargılanacak!
Sonraki İçerik“HEDEFİMİZ HUZUR BOZUCULARIN HUZURUNU BOZMAK”
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.