Fenerbahçeliler’e Mersin Maçı Organizasyonu

mustafa düzen
Kentte yaşayan taraftarları takımın iki hafta önce Gaziantep’te oynanan müsabakada Kamil Ocak stadında canlı izlemelerini sağlayan İskenderun Fenerbahçeliler Derneği 10 Şubat 2013 pazar günkü Mersin İdman Yurdu maçı için bir organizasyon yaptığı bildirildi.
İskenderun Fenerbahçeliler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Düzen, bu Pazar saat 16.30 da Mersin Tevfik Sırrı Gür stadyumundaki maçı kente yaşayan taraftara canlı izlemeleri için hazırlık yaptıklarını söyledi.
Geçen haftaki Gaziantep deplasmanında yoğun ilgi olması ve taraftarların memnuniyetinin sağlanmasının dernek yönetim kurulu olarak kendilerini de mutlu ettiğini belirten Başkan Düzen “Mersin deplasmanı içinde böyle organizasyonu düzenlemeyi yönetimimiz görev olarak kabul etmiştir. Taraftarlarımızı mutlu etmek adına dernek yönetimimiz hiçbir maddi beklenti olmaksızın tamamen taraftarlarımıza karşı sosyal bir görev olarak böyle organizasyonların bundan böylede devam edecek. Gaziantep’te olduğu gibi Mersin’de de futbol takımımıza başarılar diler, müsabakanın centilmenlik içerisinde geçmesini, kazananın Türk futbolunun olmasını dilerim” dedi.
Başkan Düzen, Pazar günkü Mersin’deki Fenerbahçe maçını canlı izlemek isteyen taraftarların 0532 272 06 78 nolu telefonu arayarak Derneğin Genel Sekreteri Ayhan ile irtibata geçmelerini istedi.  
Ayrıca taraftarlarında tribünde sadece takımlarını destekleyerek, zarar verici hareketten kaçınmasını rica eden Başkan Düzen pazar günü oynanacak müsabakada başta takımları olmak üzere her iki takımada başarı dileklerinde bulundu ve Mersine gidecek olan taraftarlara hayırlı yolculuklar temenni etti.

Önceki İçerikÖzdemir Zonguldak Kömürspor’a transfer oldu
Sonraki İçerikHayırlı tezkereler!
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.