Demirhan Paşa: “Mehmetçiklere sahip çıkmak ulvi bir görevdir”

deniz üs komutanı
İskenderun Deniz Üs Komutanı Tuğamiral Nejat Atilla Demirhan, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Hatay Şubesi Başkanı Hakan Kokusever ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. Tuğamiral Demirhan ziyarette yaptığı konuşmada Antakya’ya her geldiğinde şehit ve gazileri ziyaret ettiğini belirterek; “Vatanımızın korunmasında, bayrağımızın cennet vatanımızın üstünde ilelebet dalgalanmasında, milletimizin sağlık, mutluluk ve esenlikler içinde daima barış ortamında devam etmesinde, şehitlerimizin ve gazilerimizin emekleri ve fedakârlıkları her türlü sözün ötesindedir ve kelimeler onların yaptıkları ifadeden acizdir” dedi. Bu ülkenin savunmasında şehitlik mertebesine ulaşmış olan kahraman Mehmetçiklerin geride bıraktıkları ailelerine ve şehit Mehmetçiklere sahip çıkmanın ulvi bir görev olduğunu belirten Demirhan; “Şehit ailelerinin sorunlarını dinlemek, çözmek, yerinde tespit etmek gerekir. Ben her Antakya’ya geldiğim şehit ailelerini ve gazilerimizi ziyaret ederek elimizden geldiğince sorunlarına her daim yardımcı olmaya çalışıyoruz. Ebediyete intikal etmiş olan şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum, geride bıraktıkları ailelerine sabır, kahraman gazilerimize de sağlıklı günler diliyorum” Şeklinde konuştu
Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Hatay Şubesi Başkanı Hakan Kokusever’de; “İskenderun Deniz Üs Komutanı Tuğamiral Nejat Atilla Demirhan’ın derneğimize yapmış olduğu ziyaret bizi onurlandırmıştır. Komutanımız her zaman gazi ve şehit ailelerine ellerinden gelen her türlü yardımı yapıyor. Kendilerine bu konuda müteşekkir olduğumuzu söylemek istiyorum. Komutanımıza çok teşekkür ediyorum, görevinde başarılarının devamını diliyorum” dedi.
Yapılan konuşmaların ardından günün anısına gazi ve şehit aileleri ile birlikte hatıra fotoğrafı çekilen Tuğamiral Demirhan, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Hatay Şubesi Başkanı Hakan Kokusever’e yanında getirmiş olduğu hediyeyi takdim etti.
 

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.