Kimse bilgisayar başında takımı eleştirmesin!

ömer baysal
İskenderunspor Genel Kaptanı Ömer Baysal, Silivri maçının mağlubiyetinden sonra sosyal medyada yapılan tepkilere sert çıktı.
Bu güne kadar böyle bir takımın kurulmadığını ve futbolcuların saha içerisinde ellerinden gelen tüm gayreti gösterdiğini söyleyen İskenderunspor Genel kaptanı Ömer Baysal, “Şu anda görevini yapan hem teknik heyet hem de futbolcuları kimsenin eleştirmesi doğru değil!
Bu takımı kimsenin yıpratmaya hakkı yok. Herkes işine baksın. Teknik ekip ve futbolcular da bu konuda çalışmalarını yapıyor. İskenderunspor’un maç kaybettiği maçlara bakıldığında son dakikalarda maç kaybettik. Kötü olan bir takım son dakikalara kalır mı! Zaten Silivri maçını izleyenler takımı ayakta alkışladı. İzlemeyenler ise bilgisayar başından yorum yapıyor. Hepimiz ailemizi ve çocuklarımızı bırakarak takımın kurtulması için çabalıyoruz. Kimse bu takımın düşmesi için uğraşmıyor. Hepimiz güçbirliği yaparak takımın kurtulması için çabalıyoruz. Başkanımız Nuri Üysen’den tutundan tüm yönetimine kadar herkesin amacı budur. Lütfen birileri bu yorumları yaparken daha dikkatli olmalı. Şu anda hepimiz destek istiyoruz. Taraftarlarımızın bize vereceği destekle maçlarımızı kazanabiliriz” dedi. Futbolcuların hepsinin kalitesinin belli olduğunu ifade ederek, “Hiç kimsenin bu futbolculara kalitesiz demeye hakkı yok. Alınan bu futbolcuların hepsiyle övünüyorum. Benim gibi bu takımla tüm İskenderun övünecek” ifadelerini kullandı.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.