Hamaratlı bayanlara ‘Altın Bilezik’

Bekbele (2)
İskenderun Halk Eğitim Merkezi ve Bekbele Belediyesi’nin işbirliğinde SODES kapsamında başlatılan ‘Altın Bilezik’ projesine katılan bayan kursiyerlere belgeleri düzenlenen törenle verildi. Bekbele Belediyesi’nde gerçekleştirilen törene çok sayıda bayan katıldı.
Belediye Başkanı Bestami Bilgili, kadınlara yönelik açtıkları cilt bakımı kursuna 25 kişinin katıldığını söyleyerek, “Üç kursumuza katılan bayanlarımıza toplamda 200 saatlik eğitim almalarının ardından başarı belgelerini takdim ettik. Cilt bakımı kursumuzun yanı sıra bayanlarımızdan oluşan 36 kişilik grup ‘dolgu oyuncak bebek’ ve ‘dekoratif deri yastığı’ yapımı kursuna da katıldı be bizden sertifika almaya hak kazandı” dedi.
Yapılan konuşmanın ardından Bekbele Belediye Başkanı Bilgili ve İskenderun Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Önder Sarı tarafından belgeler kursiyerlere dağıtıldı.
Yapılar belge töreninin arından ise Bekbele Belediye binasının içinde bir internet evi kurduklarını da dile getiren Başkan Bilgili, “Öğrencilerimizin eğitimlerini daha iyi bir şekilde devam ettirmeleri için internet evimizi kurduk. Öğrencilerimiz ücretsiz olarak her türlü derslerini internet ortamında alıyorlar. Fotokopi ve diğer masrafları da belediye olarak biz karşılıyoruz” diye konuştu.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.