TASAVVUF MÜZİĞİ KOROSU MEST ETTİ

TASAVVUF MÜZİĞİ KOROSU MEST ETTİ
Antakya Belediyesi Türk Tasavvuf Müziği Korosu, Mevlid Kandili münasebetiyle İl Kültür Merkezi’nde konser düzenledi.
Yönetmenliğini Şef Mahmut Bulgurcu’nun yaptığı konserde, seslendirilen solo ve koro tasavvuf müziği eserleri, semazen gösterileri, ilahi ve kasideler katılımcılardan büyük alkış aldı. Gecenin maneviyatıyla birlikte konsere katılım gösteren Tasavvuf Müziği severler, salonu hınca hınç doldurarak, dinledikleri birbirinden güzel eserlerle müstesna bir akşam yaşama imkânına sahip oldular. Türk Tasavvuf Müziği Korosu, gecede çeşitli makamlarda seslendirdikleri eserlerle Hz. Peygamber (S.A.V) sevgisini yüreklere taşıdılar.
Duygulu anlar yaşayan dinleyiciler, bu ve benzeri programların tekrarlanması temennisi ile memnuniyetlerini ifade ettiler.
Konserin ardından, Antakya Belediyesi Türk Tasavvuf Müziği Korosu’nu temsilen Şef Mahmut Bulgurcu’ya ve semazenlere, Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş adına çiçek takdim eden Belediye Başkan Yardımcısı H.İbrahim Yelkaya yaptığı açıklamada, “Koromuz her zaman olduğu gibi bizlere maneviyatı güçlü ve müstesna bir gece yaşattılar. Siz değerli katılımcılarımıza ve koro sanatçılarımıza Sayın Belediye Başkanımız Doç.Dr.Lütfü Savaş’ın selamlarını ve sevgilerini iletiyorum. Sayın Başkanımız çok arzu etmesine rağmen, belediyemizin proje ve hizmetlerini takip etmek üzere bugün il dışında bulunmasından ötürü gecemize iştirak edemedi. Sizlere ve koro sanatçılarımıza sevgi ve saygılarını iletti. Peygamber efendimizin doğum yıldönümü olan bugünde, O’nun getirdiği mesajları daha iyi anlama ve anlatma çabasındayız. Bu vesile ile bu konseri tertip eden, hazırlayan ve icracı arkadaşlara şahsım ve Sayın Belediye Başkanımız Doç.Dr. Lütfü Savaş adına teşekkürlerimi sunuyorum. Siz değerli konuklarımıza bu güzel gecemize katılımınızdan ötürü şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

Önceki İçerik‘Yerel yönetim reformunun kapsamı genişliyor’
Sonraki İçerikBELEN’DE ÖĞRENCİLERE GİYİM YARDIMI YAPILDI
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.