‘İTSO seçimlerinde kazanan İskenderun olsun’

‘İTSO seçimlerinde kazanan İskenderun olsun’
Körfez İskenderun Sanayici ve İşadamaları Derneği (KİSİAD) Başkanı Tamer Eker, İTSO seçimlerinde kazananın İskenderun olacağını söyledi.
KİSİAD Başkanı Eker yaptığı açıklamada, “2 Şubat 2013 tarihinde yapılacak olan İTSO seçimlerinde yarışacak guruplara başarılar diler ve İskenderun’a ekonomik, ticari ve sosyal alanlarda gelişmesine katkı sağlayacak bir sonucun çıkmasını temenni ediyoruz” dedi. Eker açıklamasının devamında ise şu ifadelere yer verdi;
“Bunun için tüm sektörlerdeki yarışan adayların ayrımcı değil birleştirici, küstürücü değil barıştırıcı, hoşgörü ve kucaklayıcı bir anlayışla sonuca gitmelerini arzu ediyoruz. İskenderun hepimiz için çok önemli, sonuçta buranın havasını teneffüs ediyor, suyunu içiyor ve ekmeğini yiyoruz. Hepimiz bu sorumluluğun bilincindeyiz. Bizler de dernek olarak, bütün guruplara ve adaylara eşit mesafede durmaktayız. Üyelerimiz bu seçimde istedikleri adayları desteklemekte özgürdürler. Bu seçimde sonuç ne olursa olsun, amacın sanayisine, tüccarına, esnafına ve ekonomisine katkı sağlayan sinerji oluşturan bir yönetimin oluşması ortak dileğimizdir. Sonuçta İskenderun’un kazanması, birlik ve beraberliğin devam etmesi gerekmektedir.”

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.