Turuncu mavili renklere golcü transfer edildi

Turuncu mavili renklere golcü transfer edildi
İskenderunspor Kulüp Başkanı Nuri Üysen, takıma golcü bir transfer daha yaparak tam 11 yeni futbolcuyu turuncu mavili renklere bağladı.
Devre arasında birçok futbolcuyla yollarını ayıran İskenderunspor’da ikinci yarıda tam 11 futbolcu transfer edildi. İkinci yarı hazırlıklarını yaparken Antalya kampına katılan 10 futbolcu Pazar günü oynanan Hacettepe maçında bazıları forma giyme imkânı olmuş ve başarılarını göstermişlerdi. Takımın birde forvete ihtiyacı olduğu için teknik heyetin raporu doğrultusunda çalışmalarını tamamlayan İskenderunspor Kulüp Başkanı Nuri Üysen bir santrfor da alarak transferi noktaladı. Gol yollarında eksikliği bulunan İskenderunspor Trabzon, Sebat ve Arsin gibi takımlarda futbol oynamış Murat Aydın kendisini İskenderunspor’lu yapan imzayı Başkan Nuri Üysen’in ofisinde attı.
Yapılan imza töreninde kısa bir açıklama yapan Başkan Nuri Üysen, “Takım olarak ligde kalmamız için elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz. Şu anda takıma son bir transfer daha gerçekleştirdik. Bu arkadaşımız da bize gol atarak yardımcı olacak. İskenderunspor’un yeniden bir takım olmasını sağladık. Tam 11 yeni oyuncu alındı. Biz yönetim olarak görevimizi yaptık. Artık sıra taraftarlarda ve futbolculardadır. İlk hafta Hacettepe ile oynana maçta gerçekten çok iyi oyun ortaya kondu ama mağlup olduk. İnşallah bu maç bizim için çıkış maçı olacaktır. Bu nedenle tüm taraftarlarımızı bu maça bekliyoruz” dedi.
İmza törenine ikinci başkan ve basın Sözcüsü Müfit Tennioğlu da katılarak tüm taraftarlara çağrıda bulundu. İskenderunspor’un hak ettiği yere gelmesi için futbolcular kadar taraftarlarında öneminin büyük olduğunu söyleyen Tennioğlu, “Pazar günü oynayacağımız Ümraniye maçı gerçekten çok önemli. Bizleri bu maçta taraftarlarımız yalnız bırakmasın takımlarını desteklesinler” ifadelerini kullandı.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.