İskenderun Emniyetine ‘Tatlı’ Teşekkür!

İskenderun Emniyetine ‘Tatlı’ Teşekkür!
Türkiye’nin hava savunmasında kullanılmak üzere Nato tarafından gönderilen Patriotlar ve askeri malzemeler nedeniyle tüm dünyanın ilgi odağı haline geldiği İskenderun’da İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Başer, yoğun bir süreci başarıyla sonuçlandıran personelini kutladı.
Yaklaşık bir haftadır il dışı ve ilçe dışından yapılan takviye ile geceli gündüzlü yoğunluk yaşayan İskenderun İlçe Emniyeti, gemilerin limana yanaşması, sevkiyatı, protesto eylemleriyle hareketli saatler yaşadı. Yoğun, stresli ve zaman zaman gergin anların yaşandığı kentte güvenliğin sağlanması için özveriyle mesai yapan İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli, süreci başarılı bir şekilde sonuçlandırdı.
İskenderun Emniyetine ‘Tatlı’ Teşekkür!
Almanya ve Hollanda’dan gelen gemiler yükünü boşaltıp, körfezden ayrıldı, Limana indirilen son malzemeler de başarıyla konvoylar halinde kentten sevk edilerek yoğunluk noktalandı.
İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Başer, yoğun sürecin başarıyla noktalanmasını Çevik Kuvvet Merkezi’nde personeli toplayarak kutladı.
İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı birimleri tek tek kutlayan Başer “Yoğun bir görevdeydik, bu yoğunluğun bir kısmını çevik kuvvet olarak sizler aldınız. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Yol gösterici, başarılı, kazasız, belasız bir şekilde yoğun bir süreci atlatmış olduk” dedi.
Başta bütün rütbelilere teşekkür eden İlçe Emniyet Müdürü Başer “Her şeyi dikkatli ve duyarlı bir şekilde takip ettiğiniz. Esiklerimiz, hatalarımız olabilir, bunlarla ilgili notlarımızı çıkardık, sloganımız eğitimden, operasyona, operasyondan eğitimeydi. Operasyonlarımız bitti, bunu eğitime dönüştürmemiz gerekiyor. 40 kişilik çevik kuvvette, bayanlar çevik kuvvetten ayrılmış gibi olmadı, onlara da çok teşekkür ediyorum. Onlarda da görmek istediğim manzara buydu. Gittikleri yerde çevik kuvvet disiplini ve anlayışıyla çalışmalarıydı, buraya yansıdı. Hepinizi ayrı ayrı kutluyorum” şeklinde konuştu.
Tüm personelin kandillerini de kutlayan İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Başer “Kandil dolayısıyla bir tatlı ikram edeceğiz ama her şeyin kazasız belasız bitmiş olmazı bizim için en büyük mükâfattır ve değerdir. İskenderun Ticaret Borsası Genel Sekreteri Sayın Engin Vayısoğlu kandil dolayısıyla personelimize tatlı göndermiş. Ona da çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Önceki İçerikFenerbahçeliler Derneği Gaziantep’e çıkarma yapıyor
Sonraki İçerikGül emekli eğitimcilerle bir araya geldi
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.