“Başarılı olacağınıza dair inancınızı ve güveninizi hep diri tutun”

“Başarılı olacağınıza dair inancınızı ve güveninizi hep diri tutun”
2012-2013 Eğitim-Öğretim yılının birinci dönemi bugün sona eriyor. İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Muharrem Keleşoğlu yaptığı yazılı açıklamada, “Başarılı ve huzur dolu yarı yılın yaşanmasında katkıda bulunan değerli yönetici ve öğretmen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” diyerek, “Ayrıca; çocuklarımızın eğitimi için her türlü fedakarlığı gösteren değerli velilerimize ve eğitime katkı sağlayan hayırseverlerimize de şükranlarımı sunuyorum” ifadesini kullandı. Keleşoğlu’nun açıklaması şöyle:
“Sevgili öğrenciler; 25 Ocak Cuma günü Eğitim-Öğretim yılının ilk yarısını tamamlayarak sizlerle birlikte karne heyecanına ortak oluyoruz. Başarılı öğrencilerimizi kutluyor ve başarılarının ikinci dönemde artarak devam etmesini diliyorum. Başarısız durumda olan öğrencilerimiz, karne notlarınız ne olur olsun, umudunuzu, cesaretinizi çalıştığınız takdirde başarılı olacağınıza dair inancınızı ve kendinize olan güveninizi hep diri tutun. Hayatınızın her döneminde her alanda başarılı olmak için kendinize inanmanız ve çalışmanız gerekmektedir.”

ÇOCUĞUNUZUN CESARETİNİ KIRMAYIN
İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Muharrem Keleşoğlu açıklamasını şöyle tamamladı: “Değerli velilerimiz; çocuklarımızın başarıları olduğu kadar başarısızlıklarına da bir o kadar sahip çıkmalıyız. Bunun için öğretmenlerimizle sürekli diyalog içinde olmanızı, çocuklarınızın özgüvenini zedeleyecek tutumlardan kaçınmanızı, sorunların kaynağına ulaşma, çözüm yollarını araştırma konularında sizlerden azami gayret bekliyorum. Şunu unutmamak gerekir ki; cesareti kırılmış, öz güveni zedelenmiş bir çocuğun hayatı boyunca hatırlayacağı olumsuz etkiler, telafisi mümkün olan karne notlarından çok önemlidir.
Değerli Meslektaşlarım; Öğretim yılı içerisinde çocuklarımızı, gençlerimizi hayata ve geleceğe hazırlamak için büyük bir özveride bulundunuz. Öğrencilerimizi cesaretleri yüksek, ufukları geniş, hoşgörülü bireyler olması hususunda emeğiniz büyük. Bu emeğinizden dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Başta öğrencilerimiz olmak üzere kıymetli yönetici ve öğretmenlerimize ve değerli velilerimize huzurlu, sağlıklı bir tatil geçirmenizi diler sevgi, saygılarımı sunarım.”
Eğitim-Öğretimin ikinci dönemi 11 Şubat 2013 tarihide başlayacak.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.