Payas Belediyespor ikinci yarıya hazır!

Payas Belediyespor ikinci yarıya hazır!
Payas Belediyespor 1975 Kulübü ikinci yarı hazırlık kampını bitirdi. Antalya Belek’teki kampla birlikte futbolcular form ve performansını artırdı.
Payas Belediyespor kamp süresince 3 hazırlık maçı oynadı. İlk hazırlık maçını Spor Toto 3. Lig takımlarından İskenderunspor ile yapan Payas ekibi müsabakadan 1-1’lik sonuçla ayrıldı.
İkinci hazırlık maçını BAL ligi takımlarından Tekirdağspor ile yapan Payas Belediyespor sahadan 3-2 galip ayrıldı. Son hazırlık maçını 2. Lig B grubu takımlarından Ünyespor ile yapan Payas ekibi 2-2 berabere kaldı.
Ünyespor ile oynanan hazırlık maçını Payas Belediye Başkanı Bekir Altan da seyretti. Başarılı ve verimli bir kamp süreci geçiren Payas ekibi gerekli tüm çalışmaları yaparak lige hazırlandı. Bu süreçte takım, 3 yeni transfer yaparak daha güçlü duruma geldi.
Yapılan transferler şöyle;
Geçen sezon BAL Ligi gol kralı Mahir Kara, Nevşehirspor’dan sağ kanat oyuncusu Hakan Tümkaya ve Antalya İl Özel İdare’den sol kanat oyuncusu Ahmet Şahin. İkinci yarı hazırlıklarını tamamlayan Payas Belediyespor, 27 Ocak Pazar günü ilk maçına çıkacak.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.