Muhteşem konser!

Muhteşem konser!
Antakya Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu İl Kültür Merkezi’nde 2013 yılının ilk konserini verdi. Sanatseverlerin salonu hınca hınç doldurduğu konsere Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş ve eşi Doç.Dr. Nazan Savaş, protokol mensupları, Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları, daire müdürleri ile çok sayıda sanatsever katılım gösterdi.
İl Kültür Merkezi’nde Şef Bengi Duman yönetiminde düzenlenen konserde, koro Türk Müziği’nin birbirinden seçkin eserleri seslendirdi. Antakya Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu’nun seslendirdiği unutulmayan nostaljik şarkılar, sanatsever Antakyalıları adeta büyüledi. Dillerden düşmeyen şarkıları seslendiren koro sanatçıları davetlilerden büyük alkış aldı.
Konserin ardından açıklamalarda bulunan Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, bu güzel akşamda değerli sanatçılarımızı yalnız bırakmayan ve salondaki yerlerini alan sanatsever Antakyalıların Türk Sanat Müziği Korosu’na güç verdiğini ifade ederek, “Sanatseverlerin verdiği bu güç ile koromuz birbirinden güzel eserleri icra etme imkânı buldu. Koro sanatçılarımızın dile getirdiği birbirinden güzel eserler gözümüze, kulağımıza ve gönlümüze hitap ederek güzel bir gece geçirmemize vesile oldu. Cumartesi pazarı olarak bilinen yerde yapımı tamamlanmak üzere olan Pazar yeri kompleksinde 810 m2’lik bir kapalı salonumuz yer almaktadır. Bu salonda her gün farklı bir sanatsal etkinlik düzenlemesi en büyük hedefimizdir” dedi.
Konser sonrası Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, Antakyalılar adına koro sanatçılarını temsilen Şef Bengi Duman’a çiçek takdim ederek kutladı.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.