“İsdemir hiçbir zaman yerinde sayan bir kuruluş olmamıştır”

“İsdemir hiçbir zaman yerinde sayan bir kuruluş olmamıştır”
İsdemir İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Burtay Koraltan ve İSDEMİR İnsan Kaynakları ve İletişim Baş Müdürü Hasan Durgun, İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su’ya nezaket ziyaretinde bulundu. Kaymakam Su, “Bölgemizde kurulan her demir çelik tesisinde İsdemir imzası var” diye konuştu. Gerçekleştirilen ziyaretle ilgili memnuniyetini dile getiren İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, “Bölgede her demir çelik tesisinin kurulmasında hiç şüphesizdir ki, İSDEMİR’in payı büyüktür. İSDEMİR hiçbir zaman yerinde sayan bir şirket olmamıştır. Ne zaman bir İSDEMİR yetkilisi ile görüşsem, sürekli yeni bir tesis eklendiğini, değiştiğini ve geliştiğini takip etmekteyim. Yeni teknolojilerin takip ediliyor olması ise göğsümüzü kabartmaktadır. Kendini sürekli yenileyen bu yapı ülkemiz ve bölgemiz için hiç şüphesizdir ki bel kemiği halindedir. Ülkemizin ortadoğuya açılan kapısında böyle bir mihenk taşının var olması bizlerin gurur kaynağıdır. Unutulmamalıdır İSDEMİR gibi bir entegre tesisin İskenderun da konuşlanmış olması bölgemiz için büyük bir stratejik önem arz etmektedir’ şeklinde konuştu.
“İsdemir hiçbir zaman yerinde sayan bir kuruluş olmamıştır”
İSTİKRARIN SAĞLANMASI BÜYÜK MUTLULUKTUR
Ziyarette konuşan İSDEMİR İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Burtay Koraltan, İSDEMİR’in yaklaşık altı bin kişiye direkt istihdam sağladığını belirtti.
Koraltan “İSDEMİR, OYAK’a devrinden sonra 3 milyar dolarlık bir yatırım hamlesi gerçekleştirmiştir. Bu da özel sektörün Cumhuriyet tarihinde bir seferde yapılan en büyük yatırımıdır. Böyle bir istikrarın İSDEMİR’de sürüyor olması ve tabana yayılması ise bizler için en büyük mutluluktur. Bugün İSDEMİR gibi bir organizasyonun yürüyor olması hiç şüphesizdir ki kabiliyetli yönetim kadrosunun bir sonucudur. modernizasyon ve dönüşüm yatırımlarını tamamlayan İSDEMİR, önümüzde ki dönemde hedeflerine ulaşmak için çalışanlarının özverili gayretleriyle daha da iyi noktalara ulaşacaktır. Bizlerin ve bölgemizin bundan hiç şüphesi yoktur. Bizlerin bu büyük organizasyon içerisinde sadece çalışma aşamasında değil sosyal hayatta da sorumlulukları vardır. Site alanı ile bir bütün olan İSDEMİR’de bizlerin görev ve sorumlulukları 24 saat devam etmektedir” diye konuştu. Kaymakam Su’nun ardından İskenderun Başsavcısı ve 1.Ağır Ceza Reisi de makamlarında ziyaret edildi. İSDEMİR İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı ve İSDEMİR İnsan Kaynakları ve İletişim Baş Müdürü Hasan Durgun daha sonra İskenderun Başsavcısı İbrahim Etem Tatar ve 1.Ağır Ceza Reisi Halil Yüksel’e de nezaket ziyaretinde bulundular.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.