ÜNİVERSİTELİLERE KIYAFET PAZARI!

ÜNİVERSİTELİLERE KIYAFET PAZARI!
Antakya Soroptimist Kulübü ile Antakya Kışlasaray Lions Kulüplerinin gelenekselleşmiş kıyafet pazarının ilki açıldı. Her yıldan farklı olarak iki kulüp ilk kez etkinliklerini birleştirerek daha büyük ve çeşit olan bir pazar oluşturdular.
Kulüplerin üniversiteliler için organize ettikleri bu pazarda, ikinci el giysilerin yanında mağazaların bağışladığı ürünler de ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı.
Antakya Kışlasaray Kulüp Başkanı Figen Altunlu yapılan bu etkinlik ile talebelerin kışı daha rahat geçirmelerini amaçladıklarını söyledi. Figen Altunlu “Üniversite öğrencilerinin bütçeleri zaten kısıtlı. Barınma, ulaşım, yemek için yeterince para harcayan çocuklarımıza bizler de giysi konusunda destek vererek onların öğrenim hayatlarına bir katkımız olsun istedik” diye konuştu.
Antakya Soroptimist Klüp Başkanı Hatice Güzel de, her yıl yapılan bu organizasyonun ihtiyaç sahipleri için çok büyük önemi olduğunu söyleyerek “amacımız bu pazarı kalıcı kılmaktır. Şu anda bir yerimiz yok hayırseverler boş dükkânlarını bize bir iki günlüğüne veriyor fakat yeterli değil. İsteğimiz bu pazarın sürekli olacağı, sadece üniversite öğrencilerine değil tüm ihtiyaç sahiplerine yönelik olarak hazırlanmış bir mağaza oluşturmak. Bunun için başta DOĞAKA olmak üzere birkaç yere proje olarak sunduk, kabul görmedi. Fakat bu konuda çalışmalarımız sürüyor” dedi.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.