Hatayspor stoper arıyor

Hatayspor stoper arıyor
Hatayspor Başkanı Hikmet Çinçin ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş’a nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette Hatayspor Başkanı Hikmet Çinçin’in yanı sıra yönetim kurulu üyeleri Halil İbrahim Toysal, Abdurrahman Taşçıoğlu, M.Ali Yüksel, Yusuf Akbay, Rasim Öztürk, Şahin Akbay ve Serdar Güven yer aldı.
Hatayspor Başkanı Hikmet Çinçin ziyarette Belediye Başkanı Savaş’a Hatayspor’un Antalya Belek’te devam eden devre arası kampı ve transfer çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Çinçin, ikinci yarı hazırlıklarını tempolu bir şekilde sürdüren takımın Belek’te başarılı bir kamp dönemi geçirdiğini belirtirken, bir taraftan da takımı daha da güçlendirmek için transfer çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti. Çinçin, “Beşiktaş altyapısında U-20’de oynayan Mertcan Aktaş’ı sezon sonuna kadar kiraladık. Samet Aybaba Hocamız tavsiye etti. Santrafor arkasında ve her iki kanatta da oynayabilen hızlı, fizik gücü iyi seviyede bir futbolcu. Stoper mevkiinde oynayan bir futbolcuyu daha transfer etmeyi düşünüyoruz” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş, bugüne dek olduğu gibi bundan sonraki süreçte de Hatayspor’a maddi ve manevi her türlü desteği sağlamayı sürdüreceklerini ifade ederken, sezonun ikinci yarısında Hatayspor’a başarılar dilediğini belirtti.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.