Müftü Sinanoğlu ‘Din Hizmetleri Müşavirliği’ne atandı

Müftü Sinanoğlu ‘Din Hizmetleri Müşavirliği’ne atandı
Diyanet İşleri Başkanlığı’nca Özbekistan’ın Taşkent şehri “Din Hizmetleri Müşavirliği” görevine atanan Hatay İl Müftüsü Mustafa Sinanoğlu, protokol temsilcileri ve kurum çalışanlarıyla B.Antakya Oteli’nde düzenlenen veda yemeğinde bir araya geldi. Hatay İl Müftüsü Mustafa Sinanoğlu’nun ev sahipliğinde düzenlenen veda yemeğine, Hatay Vali Vekili Kadim Doğan, Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş, Ak Parti İl Başkanı İsmail Kimyeci, Saadet Partisi İl Başkanı Necmettin Çalışkan, Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Nevin Zeytineli, kurum çalışanları, sendika temsilcileri ve misafirler katılım gösterdi.
Veda yemeğinde konuşan Mustafa Sinanoğlu; “Hatay’da görev yaptığım sürece sevgiye, saygıya, hoşgörüye büyük önem gösterdim. Hiçbir zaman hor bakmadım, hoş baktım. Saygının temeline sevgi aşılarsan, her şeye sevgiyle bakarsın. İslamın gür sesini her platformda duyurdum ve gösterdim. Bizim amacımız herkese sevgiyi ve saygıyı aşılamaktı. Kim hangi partiden olsun, kim hangi dinde olursa olsun, İslam’ın hoşgörüsüyle herkese eşit şekilde yaklaştım. Bu daveti kırmayıp bizleri onurlandırdığınız için hepinize şükranlarımı sunuyorum. Allah’a emanet olun” dedi. Hatay İl Müftüsü Mustafa Sinanoğlu’nun ev sahipliğinde düzenlenen veda yemeğine katılım gösteren Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş ise burada yaptığı konuşmada; “Biz gözümüzü açtık Müftü abimizi gördük. Onu her zaman bir arkadaş, bir yoldaş olarak gördük. Aramızda hiçbir zaman protokol olmadı. Tamamen abi-kardeş olarak güzel bir ilişkimiz oldu. Allah yolunu açık etsin. Sayın Müftümüz Mustafa Ağabeyimize yeni görevinde başarılar diliyorum” dedi.
Veda yemeğinde Hatay Vali Vekili Kadim Doğan ve Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş tarafından Müftülük çalışanları adına İl Müftüsü Mustafa Sinanoğlu’na hizmetlerinden ötürü plaket takdim edildi.

Önceki İçerikYüreklerin ağza geldiği an!
Sonraki İçerikSimya Eğitim Kurumları’ndan Dev Proje
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.