İKEM basketbolda 8. kez Hatay şampiyonu!

İKEM basketbolda 8. kez Hatay şampiyonu!
Hatay İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Liselerarası Basketbol Turnuvası’nda Özel İKEM Anadolu Lisesi final maçında Hacı Ali Nurlu Anadolu Lisesi’ni 53–34 yenerek 8. kez liselerarası basketbolda Hatay şampiyonu oldu.
Antakya Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen liseler arası basketbol turnuvasında İskenderun temsilcisi Özel İKEM Anadolu Lisesi, Antakya temsilcisi Hacı Ali Nurlu Anadolu Lisesi ile final maçında karşılaştı. Karşılaşma sonunda çok çekişmeli geçen periyotlar sonunda Özel İKEM Anadolu Lisesi final karşılaşmasını Hacı Ali Nurlu Anadolu Lisesi’ni 53–34 yenerek, İskenderun’a 8. kez basketbolda Hatay şampiyonluğunu getirdi.
Özel İKEM Anadolu Lisesi Beden Eğitimi öğretmeni ve basketbol koçu Haluk Kaynak, “Basketbol takımımız zorlu final maçında rakiplerini 53–34 yenerek 8. kez İskenderun’umuza ve okulumuza Hatay şampiyonluğunu getirmişlerdir. Son gelen bu şampiyonluğun tesadüf olmadığını bir kez daha göstermiş olduk. Takımımızdaki öğrencilerimi tek tek alınlarından öpüyor, kendilerine teşekkür ediyorum” dedi. Kaynak, konuşmasını şöyle tamamladı:
“Bundan sonraki hedeflimiz bölgeler arası müsabakalarına katılıp en iyi dereceyi alıp, daha sonraki Türkiye finallerine kalmak.”

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.