“Halkımıza eşit hizmet veriyoruz”

“Halkımıza eşit hizmet veriyoruz”
İskenderun Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, İskenderun Türkmen Köyleri Kültür ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti.
Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu, Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun İlçe Başkanı Süleyman Uyar’ın da katıldığı ziyarette konuşan Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, sosyal belediyecilik anlayışıyla halkımıza eşit ve adaletli hizmet verildiğini söyledi. Dernek üyelerinin hazır bulunduğu ziyarette konuşan İskenderun Türkmen Köyleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Ali Diler, “Belediye Başkanımız İskenderun’da görülmemiş hizmet anlayışı ile hareket ediyor. Özveriyle altyapıyı tamamlamaya çalışıyor. Kendisine çok teşekkür ediyoruz” dedi.
Ziyarette yaptığı konuşmasında, İskenderun körfezinin dünyanın önemli enerji üssü haline geleceğini belirten Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu, İskenderun’un geleceğinin çok iyi ve doğru planlanması gerekirken, ancak büyükşehir tasarısındaki bölünmeyle bunun önünün kesildiğini vurguladı.
Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu, İskenderun Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek’in büyükşehir yasasından önce olduğu gibi bundan sonra da layıkıyla görevini yerine getireceğini, gerekli hizmetlerin ulaştırılacağını sözlerine ekledi. Sosyal belediyecilik anlayışıyla halkımıza eşit ve adil hizmet vermek amacıyla çalışmalar yapıldığını belirten Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “Ne kadar adil olursak insanlar o kadar rahat, mutlu ve huzurlu olur. Halkımıza eşit hizmet veriyoruz” dedi.
Napolyon’un ‘ Toplumların kaderini coğrafyası belirler’ sözünü anımsatarak, Büyükşehir konusunda belediye sınırlarında dengesizlik olduğunu belirten Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, İskenderun’a 3 km mesafedeki İKEM yanında oturan vatandaşların, yürüyerek belediyeye gelebilecekken, 35 km mesafedeki Arsuz ilçe belediyesine gitmek zorunda kalacağına dikkat çekti.
Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “Coğrafi şartlar dikkate alınarak, belirlenseydi Nardüzü, Karaağaç ve Pirinçlik olan bölümün İskenderun’a bağlanması insanların belediye hizmetlerinden yararlanması ve işlerini daha rahat görebilmelerine imkan sağlayacaktı” dedi. Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, köprünün hizmete girdiğini, deniz kenti İskenderun’da iskele yapımının devam ettiğini, nikah salonunda son çalışmalar yapıldığını, ductil içmesuyu şebeke döşenme çalışmasının sürdüğünü, çöp sorununun çözüldüğünü, Katı Atık Değerlendirme ve Bertaraf Tesisi’nde test çalışmalarının devam ettiğini söyledi.
Son bir haftadır sürekli yağışlardan dolayı birçok yerde sel sorunu yaşandığını anımsatan Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, yapılan drenaj kanalları sayesinde İskenderun’da herhangi bir sorun olmadığını belirtti.
Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “Sosyal belediyeciliğin gereğini yerine getiriyoruz” diye konuştu. Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun ilçe Başkanı Süleyman Uyar da her zaman sivil toplum kuruluşlarının yanında olunduğunu ifade etti.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.