“EĞİTİME YÖNELİK SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİNİ ÖNEMSİYORUZ”

“EĞİTİME YÖNELİK SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİNİ ÖNEMSİYORUZ”
Antakya Belediyesi & Primemall Antakya AVM İşbirliğiyle “Her Çocuk İngilizce Konuşacak” projesi kapsamında, 2000 çocuk ücretsiz İngilizce dil eğitimi görecek. Çocuklar, bilgisayar ortamında, 24 saat internetten verilen şifre ile giriş yaparak İngilizce dil eğitimini yapabilecekler.
3-10 yaş arası çocukları kapsayan Sosyal Sorumluluk Projesi’nin tanıtım ve bilgilendirme toplantısı Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş, Primemall Antakya AVM Müdürü Tuncay Cingöz, proje yürütücüsü Mehmet Mahanoğlu ve basın mensuplarının Primemall Antakya AVM’de katılım gösterdiği toplantıyla gerçekleştirildi.
“Her Çocuk İngilizce Konuşacak” sloganıyla başlatılan projenin teknik detayları hakkında proje yürütücüsü Mehmet Mahanoğlu basın mensuplarına bilgiler verirken, çocukların eğitimine yönelik böyle bir projeye verdikleri destek ve katkılardan ötürü Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş’a ve Primemall Antakya AVM Müdürü Tuncay Cingöz’e şükranlarını sunduğunu belirtti.
Projeye sponsor olarak destek veren Prime Mall AVM yönetimi adına konuşan Tuncay Cingöz ise, “Böylesine anlamlı bir sosyal sorumluluk projesinde yer almaktan ötürü çok mutluyuz. Çocuklarımızın eğitimi, ortak sorumluluğumuz, İngilizce dil eğitimini destekliyoruz. Kentimizin sosyal ve kültürel alanda gelişimini önemsiyoruz. Küreselleşmenin gereği olarak çağı yakalamak, diğer ülkelerle teknolojik, ekonomik ve kültürel açıdan iletişim sağlayabilmek için Antakya Belediyesi’nin “Her Çocuk İngilizce Konuşacak” projesini Primemall Antakya AVM olarak destekliyoruz. Eğitime yönelik bu değerli projeleri hayata geçiren değerli Antakya Belediye Başkanımız Doç.Dr. Lütfü Savaş’a teşekkür ediyoruz” dedi. Başta eğitim olmak üzere her türlü sosyal sorumluluk projelerini önemsediklerini ve bu konuda önemli hizmetler gerçekleştirdiklerini belirten Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş; “Önceliğimiz kentimizin gelişimi ve bilinçli bir toplum. Başta çocuklarımız ve kadınlarımız olmak üzere özellikle eğitime yönelik projeleri çok önemsiyoruz ve destekliyoruz. Bu projeleri hem kurumsal anlamda bizzat gerçekleştiriyoruz, hem de proje yürütücüsü kurum, kuruluş veya şahıslara destek veriyoruz. 3-10 yaşlarındaki okul öncesi, ana sınıfı ve ilkokul çağındaki çocuklarımızın yabancı dil eğitimine katkı sağlayacak “Her Çocuk İngilizce Konuşacak” adlı projede sosyal sorumluluk adına değer verdiğimiz ve önemsediğimiz projelerden bir tanesi. Özellikle maddi durumu elverişli olmayan ve imkânsızlıklardan ötürü çocuklarını İngilizce kurslarına gönderemeyen hemşehrilerimize imkân sunan bu proje bizler için oldukça anlamlı. Gelir seviyesi yüksek ailelerimizin birçoğu imkânlarından ötürü zaten çocuklarının yabancı dil eğitimi almalarını sağlayabiliyor. 2000 çocuğumuzun internet üzerinden İngilizce dil eğitiminden faydalanabilecek olması bizleri mutlu ediyor. Eğitim konusuna özel bir hassasiyetimiz var. Bünyemizde 120 öğrencimize ücretsiz SBS kursu veriyoruz. Geçtiğimiz yıl bu çocuklarımızın 75 tanesi çeşitli Anadolu Liseleri’ni kazandı. 1 çocuğumuz Fen Lisesi’nden öğrenim görmeye hak kazandı. Bu yıl okuma salonumuzda 150 öğrencimiz ücretsiz SBS eğitimi görüyor. Yine kadınlarımıza yönelik 8 ayrı branşta Antakya Semt Pazarı Kompleksi’nde oluşturduğumuz özel sınıflarda kurslar veriyoruz. Özetle insanlarımızın sosyal yaşamına ve eğitimine yönelik sosyal sorumluluk projelerini destekliyoruz. “Her Çocuk İngilizce Konuşacak” adlı projeye emeği geçen, katkı veren herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Önceki İçerikATALAR KOLEJİ HATAY FİNALLERİNDE
Sonraki İçerikErzin’de AK Partili Meclis Üyeleri İstifa Etti
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.