Payas’ta tüm okullar artık klimalı!

Payas’ta tüm okullar artık klimalı!
Payas’ta bir öğrenci, ‘sınıflarda üşüyoruz’ dedi, Belediye Başkanı Bekir Altan anında talimat verdi..
Payas Belediyesi’nin eğitime katkı sevdası hiç dinmiyor. Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, tüm okullara klima takıyor, çevre düzenlemesi yapıyor, ekipman ihtiyaçlarını karşılıyor.
Geçtiğimiz yıl, Belediye Başkanı Bekir Altan’ın okul ziyaretinde bir öğrencinin, “Kışın sınıflarımızda üşüyoruz demesi üzerine, seferberlik başlatıldı. Belediye Başkanı Bekir Altan’ın talimatıyla tüm okulların sınıflarına klima takıldı.
Payas’ta tüm okullar artık klimalı!
Tüm sınıflara son teknoloji klimaların ihtiyaçlarına yönelik monte edilmesi, öğrenciler arasında sevinçle karşılandı. Payas’ta bulunan okulların koordinasyon Müdürü Hanifi Şimşek yaptığı açıklamada; ”Payas’ta Belediye ve Milli Eğitim kurumları arasında tam bir iş birliği var. Başkanımız, belediyemizin imkanlarını okullarımızdan esirgememektedir. Payas’ın eğitim seviyesinin yükselmesi için maddi manevi tüm desteğini sunmaktadır. Okullarımızın çevre düzenlemesi, çevre duvarları, bina bakımları ve onarımları, sınıf ekipmanları eksiksiz yerine getiriliyor. Yapılan son hizmetle başkanımızın eğitim camiasına ne derece sahip çıktığı ortada. Okullarımızın tüm sınıflarına yeni klimalar taktırarak, çocuklarımızın kışın üşümemesini ,yazın ise sıcakta serinlemesini sağlıyor. Bunların yanında Başkanımız, Kültür ve sosyal açıdan öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tarihi ve kültürel gezilere gönderiyor. Tüm bunları başkanımız daha iyi yetişen bir nesil ve eğitim seviyesi yüksek bir Payas için yapıyor. Başkanımızın yeni projelerinden biri sportif alanda tüm okullarımıza halı saha yapmak olacaktır. Tüm eğitim kurumlarımız adına, başkanımıza şükranlarımı sunar, hizmetlerinden dolayı teşekkür ederim” dedi. Nursan Anadolu Lisesi Müdürü Abdullah Eker ise, “Başkanımız eğitim camiası için var gücü ile çalışıyor. Hiçbir ihtiyacımızı geri çevirmiyor, kendisine sonsuz teşekkür ederim” diye konuştu.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.