İKEM’in öğrencileri bir harika!

İKEM’in öğrencileri bir harika!
3-A, 3-B, 3-C sınıflarının hazırlamış olduğu sınıf gösterileri, İKEM Çok Amaçlı Salonu’nda gerçekleşti. Öğrencilerin performansı nefes kesti.
İKEM Koleji’nin sınıf öğretmenleri Şenay Özkan, Mustafa Karlıdağ ve Bakır Akgül ile Müzik öğretmenleri Hülya Orhan, Özge Kurşun, Almanca öğretmeni Aslı Bozdoğan, İngilizce Öğretmeni Özlem İnal’ın ortak çalışmalarıyla sınıf günlerinde öğrencilerin velilere sundukları “Kitapların Kanatları” adlı oyun muhteşemdi.
Program, İngilizce – Almanca ve Türkçe şarkılarla devam etti. Gösteriler, veliler tarafında beğeni ile izlenirken, öğrencilerden de bol bol alkış aldılar.
Son olarak Atatürk Oratoryosu’nu sergileyen öğrenciler, gösterilerini başarı ile sunarken, gösteri sonrası Okul Müdiresi Emine Çirkin, İKEM Koleji çok amaçlı salonunda bir konuşma yaparak “Öğrencilerimizin 3. sınıfta okumalarına rağmen kendilerine olan özgüvenleri bizleri şaşırtmadı. Sahneledikleri oyunlar ve söylemiş oldukları yabancı dildeki şarkılarıyla başarılarını hepimize bir kez daha göstermişlerdir. Öğrencilerimizi bu başarılarından dolayı tek tek kutluyorum” dedi.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.