Payas Mimar Sinan İlköğretim’e Beyaz Bayrak

Payas Mimar Sinan İlköğretim’e Beyaz Bayrak
Payas Mimar Sinan ilköğretim Okulu Beyaz Bayrak ile ödüllendirildi.
Okulların, temizlik ve hijyen açısından belirli kriterler esas alınarak Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı ile işbirliği içerisinde denetlenmesi, okul sağlığının iyileştirilmesi hususunda teşvik edilmesi için uygulanan projede gerekli kriterleri karşılayan Mimar Sinan İlköğretim okulu “Beyaz Bayrak” ile ödüllendirildi.
Payas Belediye Başkanı Bekir Altan ve okul idarecilerinin katıldığı törende Mimar Sinan Okul Müdürü Hakan Türkmen, “Bölgemizde Beyaz Bayrak sahibi okul bulunmamaktadır bu alanda bir ilk olduk. Bu başarı okulumuz öğretmenleri, öğrencilerimiz ve aileleri ve bize her türlü desteği bizlere veren Başkanımız Bekir Altan’a aittir” dedi.
Başkan Altan yaptığı açıklamada; “Temizlik her şeyden önce gelir ve önemlidir. Çocuklarımızın sağlığını korumak onlara okullarında hijyenik bir ortam sağlamak görevimizdir. Şehrimde ki okulun bu ödüle layık görülmesi gurur vericidir. Beyaz Bayrak ödülünü şehrimize getiren öğretmen, öğrenci tüm emeği geçenlere teşekkür ederim” diye konuştu.
Tören sonrası okul girişine plaket çakıldı ve Mimar Sinan Okulu Konferans salonunda bölgemizde sadece Mimar Sinan İlköğretim okulunda yapılan İngilizce ağırlıklı sınıf öğrencilerinin hazırladığı gösteriler izlendi.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.