Esse, 86. mağazasını İskenderunlularla buluşturdu

Esse, 86. mağazasını İskenderunlularla buluşturdu
Türkiye’nin ev ve mutfak araç-gereçleri markası olan Esse, 86. mağazasını İskenderun’da açtı. Ünivarspor sahibi Mehmet Ünivar’ın eşi Ayça Ünivar ile Gemont Genel Müdür Yardımcısı Muhittin Aktaş’ın eşi Elif Aliye Köylü Aktaş’ın bir araya gelerek İskenderun’a getirilen Esse Mağazasının açılışına İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek, AK Parti ve MHP ilçe teşkilatları, genç işadamları derneği yönetimi, iş adamı Mustafa Baştuğ, siyasi parti temsilcileri, işadamları ve davetliler katıldı.
Açılışta konuşan Mehmet Ünivar, İskenderun’da bir eksikliği gidermenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek “Mağazayı açmamız tamamen bir tesadüf sonucu oldu. İskenderun’da mutfak araç ve gereçleri satan bir marka olmaması Elif hanımın dikkatini çekti ve bizimle paylaştı. Biz de bu fikirden yola çıkarak eşlerimiz ortaklığında Esse’yi getirdik, mutluyuz” dedi.
Belediye Başkanı Yusuf Civelek de, kaliteli ürünlerde pişirilen yemeklerin daha lezzetli olduğuna işaret ederek “Can boğazdan gelir’ atasözünü hatırlamamız gerekiyor. İskenderun’da böyle bir yatırımı yaptığınız için sizlere teşekkür ederim. Hayırlı ve bol kazançlı günler dilerim” diye konuştu.
Açılış kurdelesinin kesiminin ardından davetliler, ürünleri yakından inceledi ve bilgiler verdi.
Mehmet Ünivar, Esse’nin kendi ürünleriyle birlikte markalı ürünleri de kendi bünyesine aldığını ve ülke genelinde önemli bir potansiyele sahip olduğunu sözlerine ekledi.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.