“Sıkıntılar el birliği ile aşılır”

“Sıkıntılar el birliği ile aşılır”
İskenderunspor 1967 Kulübü Derneği Başkanı Sedat Uysal, beraberinde yönetim kurulu üyeleri Nuri Üysen, Ahmet Öz, Levent Yılmaz, Sait Deniz, Mustafa Çöloğlu ve Anıl Abacı ile birlikte Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz’e nezaket ziyaretinde bulundu. Lekesiz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek üyelere yeni görevlerinin hayırlı olmasını diledi.
Sporun her dalının güzel olduğunu ancak kitleleri peşinden sürüklemesiyle futbolun, tüm dünyada apayrı özelliği olduğunu belirten Lekesiz, “Futbol, insanların dayanışma ve kaynaşmasında, gençlerin de mensubiyet duygusunun güçlenmesinde çok etkili bir spor dalıdır. Bu anlamda takımlara her zaman destek olmak lazım” dedi. Lekesiz, İskenderun ilçesinin, ülkenin ekonomik ve sosyal hayatında birçok özelliğe sahip olduğunu vurguladı.
“Sıkıntılar el birliği ile aşılır”
İskenderun’un her anlamda üst liglerde olmasını istediklerini kaydeden Lekesiz, İskenderunspor’un geçici bir sıkıntı yaşadığını ve bunların el, gönül ve güç birliği yapıldıkça aşılacağını belirti. Uysal da, İskenderunspor 1967 Kulübü Derneği’nin yeni yönetim kadrosunun çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi. Kulüplerin yaşaması için birlik ve beraberliğin şart olduğunu ifade eden Uysal, Vali Lekesiz’den bu anlamda manevi destek beklediklerini dile getirdi. Lekesiz, ziyaret sonrasında dernek başkanı Uysal ve yönetim kurulu üyelerini, Hatay Devleti Müzesini gezdirdi.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.