“Başarımızı arkamızda olan Başkanımıza borçluyuz”

“Başarımızı arkamızda olan Başkanımıza borçluyuz”
Uzun yıllardır İskenderunspor formasını giyen ve daha sonra ise Trabzon spor’da futbol oynayan Ender Traş, spor yaşamına yeni başarılar eklemeye devam ediyor.
Daha önce iskenderunspor’un formasını giyerek takımın 3.lige çıkmasında emeği olan Traş, şimdi Payas Belediyespor’un1975 başarısı için mücadelesini sürdürüyor.
Sezon başı teknik ekibiyle birlikte takımın başına geçen Ender Traş, şu anda takımın başarısını en üst seviyeye yükselterek hem Payaslıların, hem de İskenderunluların takdirini topluyor.
Payas Beledilespor 1975 Kulübü Teknik Direktörü Ender Traş, Güney Medya Grubu’na ziyaret gerçekleştirerek Genel Koordinatör Yılmaz Akpınar ve Cuma Keseroğlu ile görüştü. Samimi bir ortamda geçen ziyarette spor’da yaşanan gelişmelerle ilgili düşüncelerini aktaran Traş, “Gerçekten kentimizin sporcu potansiyeli çok fazla. Ama yeterince bir araya gelerek kenetlenemiyoruz. Şu anda Payas Belediyespor’un başarısı için mücadelemizi sürdürüyoruz. Bizlere sahip çıkan ve destek veren muhteşem bir belediye başkanımız var. Gerçekten onun bizlere gösterdiği ilgi alaka ve destek takımı müthiş derecede ateşledi. Payas Belediye Başkanı Bekir Altan’ın spor’a çok ciddi katkısı var. Ben birçok yerde futbol oynadım. Ama bu kadar sporla iç içe olan başkanı çok az yerde gördüm. Bizlere bu güne kadar yapmış olduğu tüm desteklerden dolayı kendisine teşekkür ediyorum” dedi. Traş Başkan Altan’a sezon sonunda şampiyonluk hediye edeceklerini ifade etti.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.