Başkan Savaş ayak basmadık köy bırakmıyor

Başkan Savaş ayak basmadık köy bırakmıyor
Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, birlik, beraberlik ve dayanışma toplantıları kapsamında Altınözü’ne bağlı Yunushan Köyü sakinleri ile bir araya geldi. Yunushan Köyü Muhtarı Necip Dirlik ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarete Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, Hatay Muhtarlar Derneği Başkanı Başkanı Mahmut Gülcü ve üyeleri ile Yunushan Köyü sakinleri katılım gösterdi. Yunushan Köyü Muhtarı Necip Dirlik Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş’ın yapmış olduğu ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Köyümüze yapılan bu ziyaretten dolayı Başta Belediye Başkanımız Doç.Dr. Lütfü Savaş olmak üzere beraberindeki heyete teşekkür ediyorum. Birlik, beraberlik ve dayanışma toplantılarına önderlik yaparak, ilimizde var olan huzurun bozulmaması için gösterilen bu gayretler kesinlikle boşa gitmeyecektir” dedi. Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, ilimiz genelinde var olan birlik, beraberlik ve dayanışmanın gelecek kuşaklara korunarak miras bırakılmasında herkese ayrı ayrı görev düştüğünü ifade etti. Hatay’ın yüzyıllardır kardeşçe yaşadığını ve çeşitli medeniyetlere ev sahipliği yapan bu yörenin dünya’da bir eşi ve benzeri olmadığını kaydeden Başkan Savaş, “Medeniyetlerin beşiği olan bu güzel ilimiz üzerinde bir takım oyunlar oynanmak isteniyor. Bu senaryolara kimsenin kanmaması lazım! Artık Hatay halkı olarak senaryo okuyan değil, yazan konumdayız. Dış mihrakların bu coğrafya üzerinde hedeflediği bir takım siyasi entrikalar, bizlerde var olan birlik, beraberliği kesinlikle bozmamalıdır” dedi.

BİRLİKTE ÇOK MESAFE KAT ETTİK!
Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, daha sonra Kansu köylüleriyle bir araya geldi. Köy Muhtarı Fadıl Akyol ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, Hacıpaşa Belediye Başkanı Faruk Fansa, Antakya Belediyesi Başkan Yardımcısı Mehmet Çaparali, Belediye Meclis Üyesi Necdet Bök, Altınözlüler Derneği Başkanı Ömer Kuday, Hatay Muhtarlar Derneği Başkanı Mahmut Gülcü ve üyeleri ile Kansu Köyü sakinleri katıldı. Kansu Köyü Muhtarı Fadıl Akyol yapılan ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Antakya Belediye Başkanı sayın Doç.Dr. Lütfü Savaş ve beraberindeki heyetin köyümüze yapmış olduğu bu ziyaret bizleri oldukça sevindirdi” dedi.
Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, birlik, beraberlik ve dayanışma toplantıları çerçevesinde düzenlenen bu toplantıların ilimiz açısından oldukça faydalı olduğunu hatırlatarak, “19 ay önce başladığımız birlik, beraberlik ve dayanışma toplantıları sayesinde oldukça mesafe aldık. Yapılan bu toplantılar ile birliğimizi, dirliğimiz, kardeşliğimizi bozmak isteyen bir takım yerlere gerekli cevabı vermiş olduk. Hatay üzerinde oyun oynanmasına asla fırsat vermememiz gerekir. Ecdatlarımızın miras olarak emanet ettiği birlikteliğimiz, kardeşliğimiz gelecek kuşaklara aynen yansıtılmalıdır. Bu konuda Hatay insanına büyük görev düşüyor” ifadelerini kullandı.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.