İKEM’de ‘Eğlenceli’ Dil Eğitimi

İKEM’de ‘Eğlenceli’ Dil Eğitimi
İKEM ilkokul 2-A, 2-B, 2-C öğrencileri ve sınıf öğretmenleri Özcan Özsu, Burak Yıldız, Ömür Öcal, İngilizce Öğretmeni Feyza Belli, Almanca Öğretmeni Ayşe Aral ve Müzik Öğretmeni Hülya Orhan yönetiminde oyun, şarkı ve oratoryo gerçekleştirildi.
İKEM kırmızı salonda öğretmenler ve öğrencilerin hazırladıkları gösteriyi, velilerine sergileyen minik öğrenciler İngilizce Öğretmeni Feyza Belli yönetiminde Kırmızı Başlıklı Kız’ı İngilizce olarak sahnede sergilerken, Almanca Öğretmeni Ayşe Aral tarafından ise öğrenciler Loli Pop şarkılarını Almanca seslendirirken müzik öğretmeni Hülya Orhan ise 2. sınıf öğrencilerine orotoryo ve andımızı şarkı olarak sergilediler. Salonda bulunan izleyiciler tarafından dakikalarca alkışlanan öğrencilerin mutlulukları gözlerinden okunuyordu.
Gösteri sonrası okul müdüresi Emine Çirkin, İKEM Koleji’nde yabancı dillerinin eğitiminin zorluğundan bahsederek, “Öğrencilerimizin 2. sınıf öğrencileri olmalarına rağmen dili ne derece etkili kullandıklarını yapmış oldukları oyunlar ve söylemiş oldukları yabancı dildeki şarkılarıyla hepimize göstermişlerdir. Öğrencilerimizin bu başarılarından dolayı hepsini tek tek kutluyorum” dedi.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.