Mercedes’ten Öz-Trans’a büyük teslimat

Mercedes’ten Öz-Trans’a büyük teslimat
Dökme yük taşımacılığı sektöründe Türkiye’de lider olmanın haklı gururunu yaşayan Öztrans aynı zamanda 250 öz mal araç filosu ile Türkiye sıralamasında ilk üç firma arasında yerini aldı.
“Emanetiniz Emin Ellerde” sloganıyla İskenderun körfezi başta olmak üzere Türkiye genelinde faaliyet gösteren Öz-Trans Nakliyat 2004 yılından bu yana büyümeye yönelik yaptığı yatırımlarına bir yenisini daha ekleyerek 250 öz sermayeli Tır filosu ile Türkiye’nin en büyük 3. Lojistik firması olurken dökme yük taşımacılığında Türkiye’de birinci sıraya oturdu.
Mercedes-Benz Türk A.Ş., 2004 yılından bu yana nakliye sektöründe hizmet gösteren Öz-Trans Uluslararası Nakliyat Şirketi’ne tek seferde 103 adet Mercedes-Benz Actros 1844 LS teslim etti. Böylelikle İskenderun’da 10 adet çekici ile sektörel faaliyetlerine başlayan Öz-Trans Nakliyat, tamamı Mercedes-Benz araçtan oluşan filosundaki araç sayısını 2012’de 250 adete yükselterek taşımacılık sektörüne verdiği hizmetlere büyük bir ivme kazandırdı.
Öz-Trans Nakliyat firma ortakları, Sadullah Özkan, Yusuf Dönmez ve Mehmet Özkan, firma yetkilileri Mehmet Dönmez ile Osman Dönmez’in araçları teslim aldığı törene, Hatay Has Otomotiv Genel Müdürü Yorgaki Kayuka, Genel Satış Müdürü Özgür Çayırlı ile Mercedes-Benz Türk A.Ş.’den Kamyon Filo Satış Müdürü Alper Kurt, Kamyon Büyük Müşteri Danışmanı Efe Tunalıoğlu, Mercedes-Benz Finansman Türk A.Ş.’den Kamyon ve Hafif Ticari Araç Satış Müdürü Kıvanç Sanrı ve Satış Danışmanı Emrah Yalıngök katıldılar.
Araçların teslim töreninde Hatay Has Otomotiv Genel Müdürü Yorgaki Kayuka Sadullah Özkan’a Mercedes-Benz Türk A.Ş.’den Kamyon Filo Satış Müdürü Alper Kurt ise Yusuf Dönmez’e plaket takdim ettiler.
Öz-Trans Uluslararası Nakliyat firma ortaklarından Yusuf Dönmez, teslimat töreninde yaptığı konuşmada, Akdeniz, İç Anadolu, Ege, Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu bölgelerinin tamamında faaliyetlerini sürdürürken, karayolu yük taşımacılığı, ağır yük taşımacılığı ve lojistik alanındaki çalışmalarında Mercedes-Benz kamyonlarını tercih etmelerinde özellikle Mercedes-Benz araçlarının düşük yakıt tüketiminin ve yaygın servis ağının etkili olduğunu belirterek, Öz-Trans Nakliyat olarak Mercedes-Benz’e duydukları güveni ve teşekkürlerini dile getirdi.
Mercedes’ten Öz-Trans’a büyük teslimat
2004 yılında 10 adet Çekici ile Yurtiçi Nakliye sektöründe faaliyet göstermeye başlayan Öz-Trans Nakliyat firmasının, kuruluşundan itibaren sektördeki gelişmelere paralel olarak yapılan yatırım ve faaliyetlerine bilgi ve tecrübelerini katarak hedeflerine emin adımlarla ulaştığının altını çizen firma ortağı Sadullah Özkan ise firmanın genel durumu ile ilgili detaylı bilgiler vererek sözlerine şöyle devam etti. “2008 yılından itibaren Mercedes-Benz firması ile çalışmaya başlayarak bütün araçlarımızı Mercedes-Benz olarak değiştirdik. Kriz ortamlarının olduğu 2008-2010 dönemlerinde dahi ilkeli ve prensipli duruşumu değiştirmeyerek, krizi fırsata çevirmeye çalıştık.Yatırımlarımızı ve hedeflerimizi her geçen yıl büyüterek 2011 yılı sonunda 140 Mercedes-Benz Çekici ile bölgenin en büyük Filosuna sahip olduk. 2011 yılında Yapmış olduğumuz yatırımlarla hedeflerimizi yakaladık. Şimdi ise 25 milyon TL yatırım yaparak 103 Mercedes-Benz Çekici ve Çekici Römorkları ile filomuzu güçlendirmekteyiz. 2012 yılında yapmış olduğumuz yatırımlarla %80 ’in üzerinde büyüme sağlayarak 140 olan araç sayımızı 250 ‘ye çıkardık. Yapmış olduğumuz yatırımların ardından artan araç sayısına paralel olarak 300 olan personel sayımızı ise 450 personele çıkarmayı hedeflemekteyiz. Amacımız Yapmış olduğumuz yatırımlarla istihdam ettiğimiz kişi sayısını arttırmanın yanı sıra hem bölge hem de ülke ekonomisine daha fazla katkı sağlamaktır. Firmamız, Önümüzdeki yıllarda da yatırımlarına ara vermeden devam edecek ve sektörde lider konuma gelebilmek için özverili olarak çalışmalarına devam edecektir. Bu yolda Öz-Trans firması ve ekibinin yanında bulunan ve yardımlarını esirgemeyen Mercedes-Benz Türk A.Ş. ve Mercedes-Benz Finans firmalarına ve çalışanlarına teşekkürlerimizi sunarız” dedi.
Öz mal sermayesi ile filo sayısını 250’ye yükselten Öztrans çözüm ortaklı firma filolarıyla birlikte 500’e ulaşan araç sayısı ile bölgenin ve Türkiye’nin nakliye sektöründe en büyük üç firması arasında yerini aldı. Doğrudan 450 kişiye bağlantılı iş kollarıyla birlikte 1000’e yakın insanımıza iş ve ekmek kapısını aralayan Öztrans, ‘Emanetiniz Emin Ellerde’ sloganıyla hizmet vermeye devam edecek.

Önceki İçerikMuz alternatif ürün olma yolunda hızla ilerliyor
Sonraki İçerikDemir köprü ile iki mahalle buluştu
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.