Hayırlı traşlar!

Hayırlı traşlar!
İskenderun Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Nurettin Tabaş, yeni işyerini kent halkının hizmetine açtı. Uzun yıllardır Büyük Çarşı İşhanı’nda erkek kuaförü olarak hizmet veren Tabaş artık yeni mekânında hizmet verecek. Açılış törenine Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Nihat Matkap, CHP İskenderun İlçe Başkanı Süleyman Uyar, CHP Hatay Milletvekilleri Mevlüt Dudu, Hasan Akgöl, İskenderun Belediye Başkanvekili Ahmet Birsel Aktaş ve çok sayıda partili katıldı.
Açılış kurdelesini kesmeden önce kısa bir konuşma yapan İskenderun Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Nurettin Tabaş, “Gerçekten sevmek ve sevilmek çok güzel bir duygu. Beni bu günümde yalnız bırakmadığınız için sizlere çok teşekkür ediyorum. Yeni işyerimizin herkese hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Konuşmanın ardından Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Nihat Matkap, Milletvekilleri, Mevlüt Dudu, Hasan Akgöl ve İskenderun Belediye Başkan vekili Ahmet Birsel Aktaş hep birlikte kurdeleyi keserek yeni işyerini hizmete açtılar.

Önceki İçerik“Kaskınız sizi bir kere koruyacak ve o an yanınızda yoksa korumaz”
Sonraki İçerik“Mutlu olmak için insan kendi değerini bilmeli”
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.