Pamuk-2 Kreş büyülüyor

Pamuk-2 Kreş büyülüyor
İskenderun’da çocuk eğitiminde marka olan ve gerçekleştirdiği cesur girişimler ile eğitimin öncü kuruluşarı arasında yer alan İşletmeci Selma Türkoğlu, Pamuk-2 Kreş ve Gündüz Bakım Evi’ni törenle hizmete açtı.
Hürriyet Mahallesi’nde hizmete açılan Pamuk-2 Kreş ve Gündüz Bakımevi’ni çağdaş ve modern bir eğitim yuvasına dönüştüren Selma Türkoğlu ve ekibi, uzun süren çalışmalar ve zahmetlerin karşılığını da yeni eğitim yuvasının açılışı ile almış oldular. Açılışa Hatay İl Gençlik ve Spor Müdürü Emrullah Taşkın, İskenderun İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Turgay Erdoğan’ın yanı sıra Ak Parti İskenderun İlçe Kadın Kolları ve CHP İskenderun İlçe Kadın kolları üyeleri ve davetliler katıldı. Yoğun katılımla gerçekleştirilen açılışı ise Pamuk-2 Kreş ve Gündüz Bakımevi Müdürü Selma Türkoğlu ile Hatay İl Gençlik ve Spor Müdürü Emrullah Taşkın birlikte yaptılar.
Pamuk-2 Kreş büyülüyor
Açılış sonrası misafirler yeni hizmete açılan kreşi gezdiler. Açılışta kreşin minik öğrencileri yaptıkları bale ve gösteriler ile ilgi odağı oldular. Açılışta bir konuşma yapan Pamuk-2 Kreş ve Gündüz Bakımevi Müdürü Selma Türkoğlu, “8 Aralık tarihi bizim için çok anlamlı bir gün. 5 yıl önce ilk iş yerimizi yine 8 Aralık tarihinde açmıştık. 5 yıl sonra yeniden ikinci bir şubemizi açtık. Burada herkesin emeğinin olduğuna inanıyorum. İkinci iş yerimizi açmanın onurunu yaşıyorum. Amacımız her zaman olduğu gibi geleceğimizin teminatı olan ve her şeyimiz, umudumuz, yarınlarımız olan çocuklarımızı en iyi şekilde genç dinamik ve deneyimli eğitim kadromuz ile eğiterek ilköğretim okuluna hazırlamaktır. Temeli sağlam olan bir bina ne kadar dayanıklı olursa, burada temelden eğitim alan öğrencilerimizin de geleceği bir o kadar sağlam olacağı kanısındayım. Açılışımıza katılan ve bizlere desteğini esirgemeyen herkese sonuz teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Önceki İçerikSapık öğretmen!
Sonraki İçerikHayırlı teskereler!
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.