İskenderunspor evinde kayıp: 1-3

İskenderunspor evinde kayıp: 1-3
Son haftalarda ardı ardına aldığı mağlubiyetlere bir son vermek için Kilimli Belediyespor maçına mutlak galibiyet parolasıyla çıkan İskenderunspor 1967, bu hafta da umduğunu bulamadı ve kendi sahasından 3-1’lik yenilgiyle ayrıldı.
Maça hızlı başlayan taraf konuk Kilimli Belediyespor oldu. Kilimli Belediyespor’un baskısı 11. dakikada golü getirdi.
Bu dakikada, Emrah’ın derinleme pasıyla topla buluşan Şahin, savunmayı da çalımlayarak kaleci Mustafa ile karşı karşıya kaldı. Şahin, plase vuruşla topu İskenderunspor ağlarına gönderdi; 0-1.
28. dakikada Kilimli Belediyesporlu Emrah’ın sağdan başlattığı pozisyponda Emirhan, ceza alanı içinde sağ çaprazdan gelişine vurdu, kaleci Mustafa son anda topu kornere çeldi.
38. dakikada gol için yüklenen ev sahibi ekipten Tanju-Abdurdrahman paslaşmasında Abdurrahman’ın sert şutu kaleci Ferdi’de kaldı.
İlk yarı İskenderunspor 1967’nin 1-0’lık mağlubiyetiyle kapandı.
İkinci yarıya konuk ekip Kilimli Belediyespor golle başladı. İkinci 45 dakikanın henüz 50. saniyesinde Mert’in savunmanın arkasına attığı topla buluşan Yusuf, kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda meşin yuvarlağı turuncu-mavili kalenin ağlarına bıraktı; 0-2.
59. dakikada İskenderunsporlu Mehmet Türk, yerden kale içinde bulunan Nurettin’i gördü. Zamanında kalesini terk eden kaleci Ferdi, Nurettin’in ayaklarından topu kontrol ederek takımını mutlak bir golden kurtardı.
70. dakikada soldan Mehmet Türk’ün ortasında çapraz noktada bulunan Nurettin çok sert vurdu, kaleci çift yumrukla tehlikeyi uzaklaştırdı.
82. dakikada konuk ekip Kilimli Belediyespor’un golü geldi. Bu dakikada Emirhan sağ kanattan yerden Yusuf’a bıraktı. Yusuf, bekletmeden vurdu, kendisinin ikinci, takımının 3. golünü kaydetti; 0-3.
86. dakikada İskenderunspor, Nurettin ile farkı ikiye indiren golü buldu. Abdurrahman’ın ortasında topu önünde bulan Nurettin, plase vurdu; 1-3.
Maçın son saniyelerinde ise İskenedrunsporlu futbolcuların sahada hiçbir varlık gösterememesi nedeni ile taraftarlar futbolculara sitem ederken, sahada top oynayan futbolcular ile taraftarlar arasında ise gerginlik yaşandı.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.